صالحی فتح آبادی, زرین, مقصودلو, یحیی, اخوان, حمیدرضا, مویدی, علی, خراسانی, سپیده (2019). ارزیابی تأثیر پوشش ژل آلوئه‌ورای حاوی سالیسیلیک‌اسید و عصاره آویشن بر ماندگاری پسته تازه در طی نگه‌داری. , 16(86), 297-312.
زرین صالحی فتح آبادی; یحیی مقصودلو; حمیدرضا اخوان; علی مویدی; سپیده خراسانی. "ارزیابی تأثیر پوشش ژل آلوئه‌ورای حاوی سالیسیلیک‌اسید و عصاره آویشن بر ماندگاری پسته تازه در طی نگه‌داری". , 16, 86, 2019, 297-312.
صالحی فتح آبادی, زرین, مقصودلو, یحیی, اخوان, حمیدرضا, مویدی, علی, خراسانی, سپیده (2019). 'ارزیابی تأثیر پوشش ژل آلوئه‌ورای حاوی سالیسیلیک‌اسید و عصاره آویشن بر ماندگاری پسته تازه در طی نگه‌داری', , 16(86), pp. 297-312.
صالحی فتح آبادی, زرین, مقصودلو, یحیی, اخوان, حمیدرضا, مویدی, علی, خراسانی, سپیده ارزیابی تأثیر پوشش ژل آلوئه‌ورای حاوی سالیسیلیک‌اسید و عصاره آویشن بر ماندگاری پسته تازه در طی نگه‌داری. , 2019; 16(86): 297-312.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,587
PDF Download15,979,899