طالبی, انیس, محترمی, فروغ, pirsa, sajad (2019). اثر پودر تفاله هویج بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان فاقد گلوتن. , 16(86), 373-385.
انیس طالبی; فروغ محترمی; sajad pirsa. "اثر پودر تفاله هویج بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان فاقد گلوتن". , 16, 86, 2019, 373-385.
طالبی, انیس, محترمی, فروغ, pirsa, sajad (2019). 'اثر پودر تفاله هویج بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان فاقد گلوتن', , 16(86), pp. 373-385.
طالبی, انیس, محترمی, فروغ, pirsa, sajad اثر پودر تفاله هویج بر ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی نان فاقد گلوتن. , 2019; 16(86): 373-385.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,579
PDF Download15,979,893