قائد, مریم, قراچورلو, مریم, غیاثی طرزی, بابک (2019). بررسی تغییرات کمی و کیفی ترکیب اسیدهای چرب کنسرو فسنجان در طی فرایند و زمان ماندگاری. , 16(86), 273-283.
مریم قائد; مریم قراچورلو; بابک غیاثی طرزی. "بررسی تغییرات کمی و کیفی ترکیب اسیدهای چرب کنسرو فسنجان در طی فرایند و زمان ماندگاری". , 16, 86, 2019, 273-283.
قائد, مریم, قراچورلو, مریم, غیاثی طرزی, بابک (2019). 'بررسی تغییرات کمی و کیفی ترکیب اسیدهای چرب کنسرو فسنجان در طی فرایند و زمان ماندگاری', , 16(86), pp. 273-283.
قائد, مریم, قراچورلو, مریم, غیاثی طرزی, بابک بررسی تغییرات کمی و کیفی ترکیب اسیدهای چرب کنسرو فسنجان در طی فرایند و زمان ماندگاری. , 2019; 16(86): 273-283.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,577
PDF Download15,979,890