اسمعیلی بازارده, مریم, زینالی, فریبا, اسمعیلی, محسن (2019). به‌کارگیری روش سطح پاسخ در بهینه‌سازی فرمولاسیون نان مسطح برنج، حاوی خمیر کنجد و هیدروکسی‌پروپیل‌متیل‌سلولز. , 16(86), 63-72.
مریم اسمعیلی بازارده; فریبا زینالی; محسن اسمعیلی. "به‌کارگیری روش سطح پاسخ در بهینه‌سازی فرمولاسیون نان مسطح برنج، حاوی خمیر کنجد و هیدروکسی‌پروپیل‌متیل‌سلولز". , 16, 86, 2019, 63-72.
اسمعیلی بازارده, مریم, زینالی, فریبا, اسمعیلی, محسن (2019). 'به‌کارگیری روش سطح پاسخ در بهینه‌سازی فرمولاسیون نان مسطح برنج، حاوی خمیر کنجد و هیدروکسی‌پروپیل‌متیل‌سلولز', , 16(86), pp. 63-72.
اسمعیلی بازارده, مریم, زینالی, فریبا, اسمعیلی, محسن به‌کارگیری روش سطح پاسخ در بهینه‌سازی فرمولاسیون نان مسطح برنج، حاوی خمیر کنجد و هیدروکسی‌پروپیل‌متیل‌سلولز. , 2019; 16(86): 63-72.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,576
PDF Download15,979,889