حصاری نژاد, محمد علی, سیر, زهرا, رضائیان عطار, فرناز (2019). بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با آرد لوبیا چیتی بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک. , 16(86), 213-222.
محمد علی حصاری نژاد; زهرا سیر; فرناز رضائیان عطار. "بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با آرد لوبیا چیتی بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک". , 16, 86, 2019, 213-222.
حصاری نژاد, محمد علی, سیر, زهرا, رضائیان عطار, فرناز (2019). 'بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با آرد لوبیا چیتی بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک', , 16(86), pp. 213-222.
حصاری نژاد, محمد علی, سیر, زهرا, رضائیان عطار, فرناز بررسی اثر غنی سازی آرد گندم با آرد لوبیا چیتی بر ویژگی‌های فیزیکی، حسی و ماندگاری کیک. , 2019; 16(86): 213-222.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,761,579
PDF Download15,979,891