Number of Articles: 30

بررسی اثر سرعت سرد کردن و غلظت ارگانوژلاتور بر ویژگی های بافتی اولئوژل روغن کنجد و مقایسه آن با چربی حیوانی

Pages 1-14

نفیسه سلطانی زاده; سید امیر حسین گلی

بررسی تاثیر افزودن آرد هسته خرما بر ویژگی‌های کوکی بدون گلوتن بر پایه آرد برنج

Pages 15-25

بهزاد ناصحی; سحر اصغری پور

بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی و میکروبی عسل های با منشاء گیاهی مختلف در استان البرز

Pages 27-37

زینب رفتنی امیری; سبا بلقیسی

ویژگیهای فیزیکوشیمیایی، تغذیه‌ای، بافتی و حسی کیک اسفنجی غنی شده با فیبر چغندر قند

Pages 39-51

پونه مرادی; محمد گلی; جواد کرامت

بررسی خواص فیزیکومکانیکی پاستیل فراسودمند غنی‌شده با روغن ماهی درون‌پوشانی شده در نانوژل کیتوزان-استئاریک اسید به روش امولسیون پیکرینگ

Pages 53-64

حسین میرزائی مقدم

مطالعه و ارزیابی رفتار مصرف کنندگان میگو در کشور بر اساس نظریه رفتار برنامه ریزی شده

Pages 65-77

سهیل ریحانی پول; علیرضا عالیشاهی; افشین عادلی; عباس نرگسیان; سید مهدی اجاق

درون پوشانی ویتامین D3 با نانوذرات ژلاتین ساخته شده به روش ضد حلال دو مرحله ای

Pages 79-85

سمیه میرآقائی; زهرا امام جمعه

ماکارونی غنی شده با فیبر سیب‌زمینی و پودر جلبک دونالیلا سالینا و ارزیابی خصوصیات فیزیکی، شیمیایی و حسی آن

Pages 87-99

علیرضا سوری; یدالله مصدق; علی شانقی; محمد توکلی; هاشم سعیدی; لیلا کمالی روستا; ژاله خوشخو; مرتضی سلطانی

بررسی اثر افزودن پودر سنجد بر خواص آنتی‌اکسیدانی، تانن و خواص حسی شکلات نعنایی

Pages 101-112

زهرا تسخیری; معصومه مهربان سنگ آتش; زهرا نظری

شناسایی ترکیبات شیمیایی و فعالیت ضدباکتریایی اسانس ریحان سبز و برهمکنش آن با آنتی بیوتیک های تتراسایکلین و کلرامفنیکل بر تعدادی از ریزاندامگان عامل عفونت و مسمومیت غذایی

Pages 113-125

حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی; محمدامین مهرنیا

اثر افزودن مقادیر مختلف آب بر ویژگیهای رئولوژیکی، تکنولوژیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه نشاسته ذرت غنی شده با آرد گندم سیاه

Pages 127-139

اصغر فرهادی; سیدهادی پیغمبردوست; کاظم علیرضالو

اقتصادی کردن و بهینه سازی فرآیند خشک کردن ورقه های کیوی پیش تیمار شده با دز پرتودهی به روش سطح پاسخ در ترکیب با روش تحلیل مولفه‌های اصلی

Pages 141-151

اصغر عابدی

ماندگاری و برخی خصوصیات کیفی فلفل دلمه‌ای (capsicum annum L.) بسته‌بندی شده در اتمسفر اصلاح شده

Pages 153-161

محمد سیاری; صبا صادقی; مصطفی کرمی

تولید باکتریوسین در فرآیند غیر مداوم تخمیر ضایعات لبنی توسط لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس LA5 و بیفیدوباکتریوم انیمالیس زیرگونه لاکتیس BB12

Pages 163-175

صابر امیری; رضا رضایی مکرم; محمود صوتی خیابانی; محمود رضازاد باری; محمد علیزاده

اثر ازن بر انبارمانی و برخی خصوصیات کمی و کیفی فلفل دلمه‌ای

Pages 177-185

مصطفی کرمی; محمد سیاری; صبا صادقی

ارزیابی تأثیر اسانس‌های آویشن شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) و زیره سبز (Cuminum cyminum) روی مدت ماندگاری برگرهای بهینه‌شده با سوریمی

Pages 187-200

آزاده رشیدی مهر; علی فضل آرا; مهدی زارعی; مهدی پورمهدی بروجنی; محمد نوشاد

بررسی فرآیندهای خشک کردن، پودر سازی و فشرده‌سازی به منظور تولید قرص فشرده سالم از گوجه‌فرنگی تازه

Pages 201-216

علی قاسمی; رضا امیری چایجان; محمدحسین عزیزی تبریززاد

ردیابی و ارزیابی باقی‌مانده آنتی‌بیوتیک‌های خانواده پنی‌سیلین در نمونه کبد، کلیه و گوشت گاو عرضه شده در میادین شهر تهران به روش کیت الایزا و کروماتوگرافی مایع با کارائی بالا

Pages 217-228

میترا جلالی; مریم عطایی; بهروز اکبری آدرگانی

مقایسه اثر تیمار حرارتی- رطوبتی دانه ارزن و افزودن صمغ زانتان بر ویژگی‌های خمیر و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی کیک بدون گلوتن

Pages 229-243

سیما مهاجر خراسانی; مهران اعلمی; مهدی کاشانی نژاد; هدی شهیری طبرستانی

ارزیابی ویژگی‌های فیزیکی، شیمیایی، حسی و رئولوژیکی ماست فراسودمند غنی‌سازی شده با سبوس تخمیر شده برنج و عصاره کاهو در دوره ماندگاری

Pages 245-258

حمیدرضا اسفندیاری; مریم مصلحی شاد

بررسی اثر صمغ‌های بامیه و کربوکسی‌متیل‌سلولز بر ویژگی‌های کیفی و ماندگاری نان بربری

Pages 259-269

بهزاد ناصحی; راضیه رضوی

بررسی امکان تولید بستنی فراسودمند حاوی پودر جلبک دونالیلاسالینا

Pages 271-282

میترا سلیم پور اردی; ژاله خوشخو; مژگان امتیازجو

روش های مورد استفاده در تولید غذاهای بدون شکر یا کم شکر جهت مدیریت تغذیه ای بیماران دیابتی

Pages 283-297

محمد نجاتیان; نازنین داراب زاده; سیده رقیه دروگر

شناسایی نقاط بحرانی در خط تولید دوغ پاستوریزه و ارائه راهکارهای مناسب جهت کنترل آلودگی‌های میکروبی

Pages 299-317

مژگان یزدی; محبوبه سرابی جماب; ابوالفضل پهلوانلو

بهبود دسترسی زیستی پلی‌فنل‌های پوست انار با تشکیل کمپلکس الحاقی با بتاسیکلودکسترین (β-CD)

Pages 319-333

سارا کلانتری; لیلا روفه‌گری‌نژاد; sajad pirsa; مهدی قره‌خانی

بررسی مقاومت انتروکوکوس‌های جدا شده از پنیر سنتی کردی به آنتی بیوتیک‌های رایج درمانی، فعالیت همولیتیکی و ژلاتینازی آن‌ها

Pages 335-342

حسین زنگانه; سیدعلی مرتضوی; فخری شهیدی; بهروز علیزاده بهبهانی; Elnaz Mialni; محمدرضا عدالتیان دوم

اثر افزودن صمغ دانه چیا بر ویژگی های فیزیکوشیمایی پودر زرشک تولید شده به روش کف پوشی

Pages 343-351

محمد نوشاد; پریسا قاسمی; سمیرا دهقانی

بررسی تأثیر سیستم‌های پخت و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح هندی)

Pages 353-364

مهدی قیافه داودی; مهدی کریمی; فریبا نقی پور; زهرا شیخ الاسلامی; عادل میرمجیدی; ریحانه احمدزاده قویدل

تاثیر فرایند هیدروترمال بر خواص فیزیکوشیمیایی و عملکردی بتاگلوکان یولاف

Pages 365-375

اعظم ستاری; جعفر محمدزاده میلانی; زینب زینب; علی پاکدین

مقایسه کارآیی اتیدیوم مونوآزید (EMA) و پروپیدیوم مونوآزید (PMA)در شمارش سلول های زنده پاتوژن به روش PCR زمان واقعی در سیستم های مدل غذایی

Pages 377-386

مریم عزیزخانی; فهیمه توریان

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,705,537
PDF Download15,951,370