ناصحی, بهزاد, اصغری پور, سحر (2019). بررسی تاثیر افزودن آرد هسته خرما بر ویژگی‌های کوکی بدون گلوتن بر پایه آرد برنج. , 16(90), 15-25.
بهزاد ناصحی; سحر اصغری پور. "بررسی تاثیر افزودن آرد هسته خرما بر ویژگی‌های کوکی بدون گلوتن بر پایه آرد برنج". , 16, 90, 2019, 15-25.
ناصحی, بهزاد, اصغری پور, سحر (2019). 'بررسی تاثیر افزودن آرد هسته خرما بر ویژگی‌های کوکی بدون گلوتن بر پایه آرد برنج', , 16(90), pp. 15-25.
ناصحی, بهزاد, اصغری پور, سحر بررسی تاثیر افزودن آرد هسته خرما بر ویژگی‌های کوکی بدون گلوتن بر پایه آرد برنج. , 2019; 16(90): 15-25.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,748,228
PDF Download15,970,357