نوشاد, محمد, قاسمی, پریسا, دهقانی, سمیرا (2019). اثر افزودن صمغ دانه چیا بر ویژگی های فیزیکوشیمایی پودر زرشک تولید شده به روش کف پوشی. , 16(90), 343-351.
محمد نوشاد; پریسا قاسمی; سمیرا دهقانی. "اثر افزودن صمغ دانه چیا بر ویژگی های فیزیکوشیمایی پودر زرشک تولید شده به روش کف پوشی". , 16, 90, 2019, 343-351.
نوشاد, محمد, قاسمی, پریسا, دهقانی, سمیرا (2019). 'اثر افزودن صمغ دانه چیا بر ویژگی های فیزیکوشیمایی پودر زرشک تولید شده به روش کف پوشی', , 16(90), pp. 343-351.
نوشاد, محمد, قاسمی, پریسا, دهقانی, سمیرا اثر افزودن صمغ دانه چیا بر ویژگی های فیزیکوشیمایی پودر زرشک تولید شده به روش کف پوشی. , 2019; 16(90): 343-351.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,748,155
PDF Download15,970,294