رشیدی مهر, آزاده, فضل آرا, علی, زارعی, مهدی, پورمهدی بروجنی, مهدی, نوشاد, محمد (2019). ارزیابی تأثیر اسانس‌های آویشن شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) و زیره سبز (Cuminum cyminum) روی مدت ماندگاری برگرهای بهینه‌شده با سوریمی. , 16(90), 187-200.
آزاده رشیدی مهر; علی فضل آرا; مهدی زارعی; مهدی پورمهدی بروجنی; محمد نوشاد. "ارزیابی تأثیر اسانس‌های آویشن شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) و زیره سبز (Cuminum cyminum) روی مدت ماندگاری برگرهای بهینه‌شده با سوریمی". , 16, 90, 2019, 187-200.
رشیدی مهر, آزاده, فضل آرا, علی, زارعی, مهدی, پورمهدی بروجنی, مهدی, نوشاد, محمد (2019). 'ارزیابی تأثیر اسانس‌های آویشن شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) و زیره سبز (Cuminum cyminum) روی مدت ماندگاری برگرهای بهینه‌شده با سوریمی', , 16(90), pp. 187-200.
رشیدی مهر, آزاده, فضل آرا, علی, زارعی, مهدی, پورمهدی بروجنی, مهدی, نوشاد, محمد ارزیابی تأثیر اسانس‌های آویشن شیرازی (Zataria Multiflora Boiss) و زیره سبز (Cuminum cyminum) روی مدت ماندگاری برگرهای بهینه‌شده با سوریمی. , 2019; 16(90): 187-200.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,748,155
PDF Download15,970,294