قیافه داودی, مهدی, کریمی, مهدی, نقی پور, فریبا, شیخ الاسلامی, زهرا, میرمجیدی, عادل, احمدزاده قویدل, ریحانه (2019). بررسی تأثیر سیستم‌های پخت و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح هندی). , 16(90), 353-364.
مهدی قیافه داودی; مهدی کریمی; فریبا نقی پور; زهرا شیخ الاسلامی; عادل میرمجیدی; ریحانه احمدزاده قویدل. "بررسی تأثیر سیستم‌های پخت و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح هندی)". , 16, 90, 2019, 353-364.
قیافه داودی, مهدی, کریمی, مهدی, نقی پور, فریبا, شیخ الاسلامی, زهرا, میرمجیدی, عادل, احمدزاده قویدل, ریحانه (2019). 'بررسی تأثیر سیستم‌های پخت و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح هندی)', , 16(90), pp. 353-364.
قیافه داودی, مهدی, کریمی, مهدی, نقی پور, فریبا, شیخ الاسلامی, زهرا, میرمجیدی, عادل, احمدزاده قویدل, ریحانه بررسی تأثیر سیستم‌های پخت و افزودن هیدروکلوئیدهای مختلف بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و بافتی نان روتی (نان مسطح هندی). , 2019; 16(90): 353-364.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,748,111
PDF Download15,970,264