نجاتیان, محمد, داراب زاده, نازنین, دروگر, سیده رقیه (2019). روش های مورد استفاده در تولید غذاهای بدون شکر یا کم شکر جهت مدیریت تغذیه ای بیماران دیابتی. , 16(90), 283-297.
محمد نجاتیان; نازنین داراب زاده; سیده رقیه دروگر. "روش های مورد استفاده در تولید غذاهای بدون شکر یا کم شکر جهت مدیریت تغذیه ای بیماران دیابتی". , 16, 90, 2019, 283-297.
نجاتیان, محمد, داراب زاده, نازنین, دروگر, سیده رقیه (2019). 'روش های مورد استفاده در تولید غذاهای بدون شکر یا کم شکر جهت مدیریت تغذیه ای بیماران دیابتی', , 16(90), pp. 283-297.
نجاتیان, محمد, داراب زاده, نازنین, دروگر, سیده رقیه روش های مورد استفاده در تولید غذاهای بدون شکر یا کم شکر جهت مدیریت تغذیه ای بیماران دیابتی. , 2019; 16(90): 283-297.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,748,228
PDF Download15,970,357