تسخیری, زهرا, مهربان سنگ آتش, معصومه, نظری, زهرا (2019). بررسی اثر افزودن پودر سنجد بر خواص آنتی‌اکسیدانی، تانن و خواص حسی شکلات نعنایی. , 16(90), 101-112.
زهرا تسخیری; معصومه مهربان سنگ آتش; زهرا نظری. "بررسی اثر افزودن پودر سنجد بر خواص آنتی‌اکسیدانی، تانن و خواص حسی شکلات نعنایی". , 16, 90, 2019, 101-112.
تسخیری, زهرا, مهربان سنگ آتش, معصومه, نظری, زهرا (2019). 'بررسی اثر افزودن پودر سنجد بر خواص آنتی‌اکسیدانی، تانن و خواص حسی شکلات نعنایی', , 16(90), pp. 101-112.
تسخیری, زهرا, مهربان سنگ آتش, معصومه, نظری, زهرا بررسی اثر افزودن پودر سنجد بر خواص آنتی‌اکسیدانی، تانن و خواص حسی شکلات نعنایی. , 2019; 16(90): 101-112.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,748,228
PDF Download15,970,357