فرهادی, اصغر, پیغمبردوست, سیدهادی, علیرضالو, کاظم (2019). اثر افزودن مقادیر مختلف آب بر ویژگیهای رئولوژیکی، تکنولوژیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه نشاسته ذرت غنی شده با آرد گندم سیاه. , 16(90), 127-139.
اصغر فرهادی; سیدهادی پیغمبردوست; کاظم علیرضالو. "اثر افزودن مقادیر مختلف آب بر ویژگیهای رئولوژیکی، تکنولوژیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه نشاسته ذرت غنی شده با آرد گندم سیاه". , 16, 90, 2019, 127-139.
فرهادی, اصغر, پیغمبردوست, سیدهادی, علیرضالو, کاظم (2019). 'اثر افزودن مقادیر مختلف آب بر ویژگیهای رئولوژیکی، تکنولوژیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه نشاسته ذرت غنی شده با آرد گندم سیاه', , 16(90), pp. 127-139.
فرهادی, اصغر, پیغمبردوست, سیدهادی, علیرضالو, کاظم اثر افزودن مقادیر مختلف آب بر ویژگیهای رئولوژیکی، تکنولوژیکی و حسی نان بدون گلوتن بر پایه نشاسته ذرت غنی شده با آرد گندم سیاه. , 2019; 16(90): 127-139.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,748,228
PDF Download15,970,357