Number of Articles: 30

مقایسه روش بهینه‌شده استخراج DNA از کپک‌های آسپرژیلوس، پنی سیلیوم و رایزوپوس در رب گوجه‌فرنگی

Pages 9-1

رضا کاراژیان; محمد باقر حبیبی نجفی; مسعود یاورمنش; محمدرضا عدالتیان دوم; حمیدرضا پوریان فر

تاثیر روش استخراج و فراصوت بر بازده استخراج و ترکیبات زیست فعال عصاره اتانولی پودر دانه بزرک

Pages 18-11

مجید شیرمحمدی; سهیلا زرین‌قلمی

بررسی اثر صمغ زانتان بر خصوصیات فیزیکی و میکروبی ماست فراسودمند سین بیوتیک از شیر شتر با استفاده از β–گلوکان جو دوسر

Pages 33-19

ژاله سادات لاجوردی; محمد سعید یارمند; زهرا امام جمعه; امیر نیاسری نسلجی

بررسی تاثیر نانو ذرات رس بر خواص فیزیکی و ریزساختاری فیلم نانوکامپوزیتی بر پایه هیدروکلوئید دانه اسفرزه

Pages 44-35

وحید علی زاده; حسن برزگر

بررسی خاصیت ضد میکروبی ناتامایسین به صورت آزاد و ریز پوشانی شده در دوغ پاستوریزه

Pages 51-45

سمیرا تیزچنگ; محمود صوتی خیابانی; اویس قادرزاده; یوسف جوادزاده; رضا رضایی مکرم; جواد حصاری

بررسی تاثیر هم افزایی رنگدانه های طبیعی بر خواص آنتی اکسیدانی در صنایع غذایی

Pages 62-53

دینا الهویی; مریم سلامی; مریم مصلحی شاد

تأثیر شرایط عصاره‌گیری با امواج فراصوت بر عملکرد و خواص آنتی‌اکسیدانی عصاره گیاه رازیانه (Foeniculum vulgare)

Pages 73-63

مرضیه قربانی; محمد ابونجمی; مجید قربانی جاوید; اکبر عرب حسینی

بررسی محتوای ترکیبات فنولی و ظرفیت ضد‌اکسایشی در برگ، غوره، کشمش و شیره انگور کشمشی قرمز

Pages 81-74

لطیفه پوراکبر; مریم عدلی فرد

بررسی اثر نوع چربی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی نانوحامل‌های لیپیدی جامد حاوی فیکوسیانین

Pages 93-83

امین سیدیعقوبی; فخری شهیدی; محبت محبی; مهدی وریدی; شیوا گل محمدزاده

بررسی اسیدچرب غیر اشباع تولید شده از گونه قارچی CBS 754.68 Mortierella alpine در محیط های کشت پلی ساکاریدی هیدرولیز شده

Pages 105-94

حمیدرضا صمدلوئی; ساناز نور محمدی; حامی کابوسی

پیش‌بینی تاثیر تیمارهای ازن، کیتوزان و دما بر میزان اسیدیته خرمای مضافتی در طول دوره نگهداری با استفاده از شبکه عصبی مصنوعی

Pages 114-107

حمید سرحدی; محمد حسین حداد خداپرست; ناصر صداقت; محبت محبی; الناز میلانی

مدلسازی ریاضی فرایند آبزدایی اسمزی و خشک شدن با هوای داغ برای قطعات پاپایا

Pages 128-115

علیرضا یوسفی; الناز سیوانی

طبقه‌بندی شیر خام با استفاده از روش‌های تشخیص الگو

Pages 140-129

معصومه مهربان سنگ آتش; محبت محبی; فخری شهیدی; محسن قدس روحانی; علی وحیدیان کامیاد

تاثیر پوشش ژلاتین - آویشن شیرازی برخصوصیات میکروبی، شیمیایی و ویژگی های حسی فیله شتر مرغ در شرایط یخچالی

Pages 155-141

علی فضل آرا; مهدی پورمهدی بروجنی; فروغ مولائی

مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته‌های گندم و ذرت مومی معمولی و استیله و تاثیر آن‌ها بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیرآرد گندم

Pages 167-157

منصوره ابراهیمیان; محمد حسین عزیزی

تاثیر شستشوی گوشت چرخ شده ماهی کفشک با محلول کیتوزان در حذف فلزات سنگین و ثبات اکسیداسیونی طی نگهداری در یخچال

Pages 178-169

سیده مهدیه موسوی; اسحق زکی پور رحیم آبادی; خسرو آئین جمشید

تولید و ارزیابی ویژگی‌های فیلم‌های خوراکی حاصل از ژلاتین استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در pHهای متفاوت

Pages 189-179

محسن کاظمی; سید مهدی اجاق; بهاره شعبانپور; حجت میرصادقی

تاثیر روش های مختلف خشک کردن بر ویژگی های فیزیکی-شیمیایی و ترکیبات بیواکتیو زغال اخته

Pages 201-191

روح اله پاشایی بهرام; صدیف آزادمرد دمیرچی; جواد حصاری; سید هادی پیغمبردوست; صمد بدبدک; بیوک آقا فرمانی

تولید و بررسی ویژگی‌های فیلم‌های ترکیبی بر پایه موسیلاژ دانه به و ایزوله پروتئین آب پنیر

Pages 211-203

زینب زنگانه; علیرضا صادقی ماهونک; محمد قربانی; مهدی کاشانی نژاد; نرجس آقاجانی

بررسی بقای ویروس های روده ای بیماری زا در گوشت قرمز و سفید در شرایط پخت بر مبنای شاخص انتروباکتریوفاژ MS2

Pages 220-213

پرنیان پزشکی; سید محمدباقر حبیبی نجفی; مسعود یاورمنش; محبت محبی

اثر نگهداری در حالت انجماد بر اکسیداسیون چربی در ماهی صبیتی hasta) (Sparidentex و حلوا سفید (Pampus argenteus)

Pages 229-221

علی آبرومند; سعید ضیایی نژاد; فریده باعثی; زهرا کلیایی

بررسی اثر افزودن گوشت مرغ جداسازی شده به روش مکانیکی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فرآورده گوشتی حرارت دیده تولیدی

Pages 240-231

بهاره خلیلی فامنین; هدایت حسینی; فرید زایری; کیاندخت قناتی

ویژگیهای رئولوژیکی، فیزیکوشیمیایی و حسی ماست همزده حاوی آویشن اشعه دیده و اتوکلاو شده

Pages 252-241

مصطفی کرمی; جواد اسدی; رمضان کلوندی

بررسی و مدل‌سازی پیش‌بینی خواص فیزیکوشیمیایی نان باگت غنی‏سازی شده با پودر هسته خرما با استفاده از منطق فازی

Pages 263-253

معصومه مقیمی

ارزیابی زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی در مارمالاد پالپ لیمو تخمیری

Pages 273-265

مریم شیرپور; مهناز هاشمی روان; رضوان پوراحمد

تشخیص تقلبات روغن سویا در روغن کنجد بوسیله آنالیز پروفیل کروماتوگرام گازی مواد فرار روغن به روش ریز استخراج فاز جامد از فضای فوقانی با فیبرپلیمری نانوساختار

Pages 284-275

سجاد پیرسا; محمد علیزاده; نادر قهرمان نژاد

بهبود ویژگی‌های رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب فراپالوده از طریق تلفیق پروتئین‌های تغلیظ شده آب‌پنیر و تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز

Pages 298-285

عرفان دانش; حسین جوینده; مصطفی گودرزی

استفاده از شیره خرما در تولید آنزیم پروتئاز از باکتری Bacillus coagulans و کاربرد آن در تهیه پنیر پروبیوتیک

Pages 309-301

مرضیه موسوی نسب; آنیتا رازقی; مریم کلانتری; نجمه خینور; ساره بوستانی

اثر سرعت جریان هوا بر سینتیک سرد شدن لایه های مختلف انار در پیش خنک کاری با هوای سرد اجباری

Pages 322-311

محمدعلی به آئین; اصغر محمودی; سیدفرامرز رنجبر; عنایت الله نقوی

بررسی خواص ضدمیکروبی فیلم خوراکی کازئینات سدیم حاوی عصاره پوست انار بر روی گوشت چرخ کرده

Pages 330-323

آرزو کرمی مقدم; زهرا امام جمعه

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,790,514
PDF Download15,993,075