خلیلی فامنین, بهاره, حسینی, هدایت, زایری, فرید, قناتی, کیاندخت (2017). بررسی اثر افزودن گوشت مرغ جداسازی شده به روش مکانیکی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فرآورده گوشتی حرارت دیده تولیدی. , 14(67), 240-231.
بهاره خلیلی فامنین; هدایت حسینی; فرید زایری; کیاندخت قناتی. "بررسی اثر افزودن گوشت مرغ جداسازی شده به روش مکانیکی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فرآورده گوشتی حرارت دیده تولیدی". , 14, 67, 2017, 240-231.
خلیلی فامنین, بهاره, حسینی, هدایت, زایری, فرید, قناتی, کیاندخت (2017). 'بررسی اثر افزودن گوشت مرغ جداسازی شده به روش مکانیکی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فرآورده گوشتی حرارت دیده تولیدی', , 14(67), pp. 240-231.
خلیلی فامنین, بهاره, حسینی, هدایت, زایری, فرید, قناتی, کیاندخت بررسی اثر افزودن گوشت مرغ جداسازی شده به روش مکانیکی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی فرآورده گوشتی حرارت دیده تولیدی. , 2017; 14(67): 240-231.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,852,148
PDF Download16,037,343