الهویی, دینا, سلامی, مریم, مصلحی شاد, مریم (2017). بررسی تاثیر هم افزایی رنگدانه های طبیعی بر خواص آنتی اکسیدانی در صنایع غذایی. , 14(67), 62-53.
دینا الهویی; مریم سلامی; مریم مصلحی شاد. "بررسی تاثیر هم افزایی رنگدانه های طبیعی بر خواص آنتی اکسیدانی در صنایع غذایی". , 14, 67, 2017, 62-53.
الهویی, دینا, سلامی, مریم, مصلحی شاد, مریم (2017). 'بررسی تاثیر هم افزایی رنگدانه های طبیعی بر خواص آنتی اکسیدانی در صنایع غذایی', , 14(67), pp. 62-53.
الهویی, دینا, سلامی, مریم, مصلحی شاد, مریم بررسی تاثیر هم افزایی رنگدانه های طبیعی بر خواص آنتی اکسیدانی در صنایع غذایی. , 2017; 14(67): 62-53.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,810,923
PDF Download16,004,537