بررسی خواص ضدمیکروبی فیلم خوراکی کازئینات سدیم حاوی عصاره پوست انار بر روی گوشت چرخ کرده | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 30, Volume 14, Issue 67, 1396, Pages 330-323 PDF (384.17 K) | ||
| Authors | ||
| آرزو کرمی مقدم1; زهرا امام جمعه* 2 | ||
| 1دانشجوی کارشناسی ارشد علوم و صنایع غذایی، دانشگاه آزاداسلامی واحد علوم و تحقیقات | ||
| 2استاد گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده مهندسی و فناوری کشاورزی ،دانشگاه تهران | ||
| Abstract | ||
| در این مطالعه فعالیت ضدمیکروبی فیلم کازئینات سدیم حاوی MIC× 0، 1، 5/1 و 2 عصاره پوست انار بر روی گوشت چرخ کرده طی یخچال گذاری مورد بررسی قرار گرفت. در این بررسی اثر ضدمیکروبی عصاره بر روی Staphylococcus aureus، لاکتیک اسید باکتری ها و جمعیت کل میکروارگانیسم های زنده مورد بررسی قرار گرفت. با توجه به نتایج این تحقیق می توان گفت که حضور پروتئین کازئینات سدیم به تنهایی هیچ تاثیری بر رشد هیچ یک از گونه های مورد مطالعه در این تحقیق نداشت و جمعیت کل میکروبی در پایان مطالعه تقریبا تا log CFU/g 5/3 برای هر سه نمونه ی شاهد و ضد میکروبی رسید. همچنین با اینکه حساسیت باکتری های گرم مثبت نسبت به مواد ضد میکروبی بسیار زیاد است اما اسید لاکتیک باکتری ها در مقابل ترکیبات پلی فنلی عصاره پوست انار مقاومت بسیار بالایی را از خود نشان می دهند. | ||
| Keywords | ||
| کلید واژگان: کازئینات; فیلم خوراکی; عصاره پوست انار; فعالیت ضد میکروبی; گوشت چرخ کرده | ||
|
Statistics Article View: 153 PDF Download: 102 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,572 |
| Article View | 19,847,644 |
| PDF Download | 16,033,638 |