ابراهیمیان, منصوره, عزیزی, محمد حسین (2017). مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته‌های گندم و ذرت مومی معمولی و استیله و تاثیر آن‌ها بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیرآرد گندم. , 14(67), 167-157.
منصوره ابراهیمیان; محمد حسین عزیزی. "مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته‌های گندم و ذرت مومی معمولی و استیله و تاثیر آن‌ها بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیرآرد گندم". , 14, 67, 2017, 167-157.
ابراهیمیان, منصوره, عزیزی, محمد حسین (2017). 'مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته‌های گندم و ذرت مومی معمولی و استیله و تاثیر آن‌ها بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیرآرد گندم', , 14(67), pp. 167-157.
ابراهیمیان, منصوره, عزیزی, محمد حسین مطالعه خصوصیات فیزیکوشیمیایی نشاسته‌های گندم و ذرت مومی معمولی و استیله و تاثیر آن‌ها بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیرآرد گندم. , 2017; 14(67): 167-157.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,826
PDF Download16,052,421