کاظمی, محسن, اجاق, سید مهدی, شعبانپور, بهاره, میرصادقی, حجت (2017). تولید و ارزیابی ویژگی‌های فیلم‌های خوراکی حاصل از ژلاتین استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در pHهای متفاوت. , 14(67), 189-179.
محسن کاظمی; سید مهدی اجاق; بهاره شعبانپور; حجت میرصادقی. "تولید و ارزیابی ویژگی‌های فیلم‌های خوراکی حاصل از ژلاتین استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در pHهای متفاوت". , 14, 67, 2017, 189-179.
کاظمی, محسن, اجاق, سید مهدی, شعبانپور, بهاره, میرصادقی, حجت (2017). 'تولید و ارزیابی ویژگی‌های فیلم‌های خوراکی حاصل از ژلاتین استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در pHهای متفاوت', , 14(67), pp. 189-179.
کاظمی, محسن, اجاق, سید مهدی, شعبانپور, بهاره, میرصادقی, حجت تولید و ارزیابی ویژگی‌های فیلم‌های خوراکی حاصل از ژلاتین استخراج شده از فلس ماهی کپور معمولی (Cyprinus carpio) در pHهای متفاوت. , 2017; 14(67): 189-179.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,816
PDF Download16,052,413