پزشکی, پرنیان, حبیبی نجفی, سید محمدباقر, یاورمنش, مسعود, محبی, محبت (2017). بررسی بقای ویروس های روده ای بیماری زا در گوشت قرمز و سفید در شرایط پخت بر مبنای شاخص انتروباکتریوفاژ MS2. , 14(67), 220-213.
پرنیان پزشکی; سید محمدباقر حبیبی نجفی; مسعود یاورمنش; محبت محبی. "بررسی بقای ویروس های روده ای بیماری زا در گوشت قرمز و سفید در شرایط پخت بر مبنای شاخص انتروباکتریوفاژ MS2". , 14, 67, 2017, 220-213.
پزشکی, پرنیان, حبیبی نجفی, سید محمدباقر, یاورمنش, مسعود, محبی, محبت (2017). 'بررسی بقای ویروس های روده ای بیماری زا در گوشت قرمز و سفید در شرایط پخت بر مبنای شاخص انتروباکتریوفاژ MS2', , 14(67), pp. 220-213.
پزشکی, پرنیان, حبیبی نجفی, سید محمدباقر, یاورمنش, مسعود, محبی, محبت بررسی بقای ویروس های روده ای بیماری زا در گوشت قرمز و سفید در شرایط پخت بر مبنای شاخص انتروباکتریوفاژ MS2. , 2017; 14(67): 220-213.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,826
PDF Download16,052,421