مقیمی, معصومه (2017). بررسی و مدل‌سازی پیش‌بینی خواص فیزیکوشیمیایی نان باگت غنی‏سازی شده با پودر هسته خرما با استفاده از منطق فازی. , 14(67), 263-253.
معصومه مقیمی. "بررسی و مدل‌سازی پیش‌بینی خواص فیزیکوشیمیایی نان باگت غنی‏سازی شده با پودر هسته خرما با استفاده از منطق فازی". , 14, 67, 2017, 263-253.
مقیمی, معصومه (2017). 'بررسی و مدل‌سازی پیش‌بینی خواص فیزیکوشیمیایی نان باگت غنی‏سازی شده با پودر هسته خرما با استفاده از منطق فازی', , 14(67), pp. 263-253.
مقیمی, معصومه بررسی و مدل‌سازی پیش‌بینی خواص فیزیکوشیمیایی نان باگت غنی‏سازی شده با پودر هسته خرما با استفاده از منطق فازی. , 2017; 14(67): 263-253.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,598
PDF Download16,052,253