موسوی نسب, مرضیه, رازقی, آنیتا, کلانتری, مریم, خینور, نجمه, بوستانی, ساره (2017). استفاده از شیره خرما در تولید آنزیم پروتئاز از باکتری Bacillus coagulans و کاربرد آن در تهیه پنیر پروبیوتیک. , 14(67), 309-301.
مرضیه موسوی نسب; آنیتا رازقی; مریم کلانتری; نجمه خینور; ساره بوستانی. "استفاده از شیره خرما در تولید آنزیم پروتئاز از باکتری Bacillus coagulans و کاربرد آن در تهیه پنیر پروبیوتیک". , 14, 67, 2017, 309-301.
موسوی نسب, مرضیه, رازقی, آنیتا, کلانتری, مریم, خینور, نجمه, بوستانی, ساره (2017). 'استفاده از شیره خرما در تولید آنزیم پروتئاز از باکتری Bacillus coagulans و کاربرد آن در تهیه پنیر پروبیوتیک', , 14(67), pp. 309-301.
موسوی نسب, مرضیه, رازقی, آنیتا, کلانتری, مریم, خینور, نجمه, بوستانی, ساره استفاده از شیره خرما در تولید آنزیم پروتئاز از باکتری Bacillus coagulans و کاربرد آن در تهیه پنیر پروبیوتیک. , 2017; 14(67): 309-301.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,868,831
PDF Download16,052,423