دانش, عرفان, جوینده, حسین, گودرزی, مصطفی (2017). بهبود ویژگی‌های رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب فراپالوده از طریق تلفیق پروتئین‌های تغلیظ شده آب‌پنیر و تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز. , 14(67), 298-285.
عرفان دانش; حسین جوینده; مصطفی گودرزی. "بهبود ویژگی‌های رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب فراپالوده از طریق تلفیق پروتئین‌های تغلیظ شده آب‌پنیر و تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز". , 14, 67, 2017, 298-285.
دانش, عرفان, جوینده, حسین, گودرزی, مصطفی (2017). 'بهبود ویژگی‌های رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب فراپالوده از طریق تلفیق پروتئین‌های تغلیظ شده آب‌پنیر و تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز', , 14(67), pp. 298-285.
دانش, عرفان, جوینده, حسین, گودرزی, مصطفی بهبود ویژگی‌های رئولوژیکی پنیر سفید ایرانی کم‌چرب فراپالوده از طریق تلفیق پروتئین‌های تغلیظ شده آب‌پنیر و تیمار آنزیمی ترانس‌گلوتامیناز. , 2017; 14(67): 298-285.
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,823,653
PDF Download16,013,003