Number of Articles: 30

بهینه سازی سطح پاسخ تغییرات برخی خواص کیفی و فیزیکوشیمیایی انگور سیاه (رقم رشه) پوشش دهی شده با مالتودکسترین حاوی کیتوزان و عصاره برگ زیتون طی دوره انبارداری

Pages 1-16

داود داودی; نادر حبیبی; امیر دارائی گرمه خانی; عبدالرحمان رحیمی

بررسی پایداری نانوکپسول هیدرولیزات زئین - ویتامین D3 در آب پرتقال با استفاده از فراصوت و تأثیر آن بر ویژگی‌های آب پرتقال

Pages 17-29

بهاره صدر; آیناز علیزاده; مهناز طبیبی آذر; حامد همیشه کار; لیلا روفه گری نژاد

بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرین‌کننده‌ی اِستِویا بر خصوصیات نان قندی

Pages 31-44

مسعود یقبانی

تیمار پس از برداشت با گابا برای حفظ کیفیت تغذیه‌ای و بهبود عمر انبارمانی فرم تازه بریده قارچ تکمه-ای (Agaricus bisporus)

Pages 45-57

آیدین شکاری; رحیم نقشی بند حسنی; مرتضی سلیمانی اقدم

ارزیابی اثر صمغ کتیرا و استویا بر خصوصیات فیزیکی‌وشیمیایی و حسی دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حین دوره نگهداری سرد

Pages 59-70

فریبا حدیدی; علی گنجلو; محمد هادی فکور

بررسی تاثیر پوشش خوراکی صمغ فارسی بر عمرنگهداری توت فرنگی

Pages 71-81

مرضیه اسلامی; حسن برزگر; بهزاد ناصحی; محمد نوشاد

استفاده از روش انفیس برای مدل‌سازی فرآیند خشک‌کردن صمغ دانه "به" با خشک‌کن فروسرخ

Pages 83-90

نوید گودینی; اشرف گوهری اردبیلی; فخرالدین صالحی

تولید L-گلوتامات در محیط کشت تخمیر حاوی ضایعات غذایی با استفاده از باکتری‌های اسید لاکتیک بومی و مقایسه آن با سویه صنعتی

Pages 91-99

نگین غظنفری; فرشته فلاح; علیرضا وسیعی; فریده طباطبایی یزدی

بهینه سازی استخراج موسیلاژ از دانه میوه "به" به کمک مایکروویو و با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 101-115

بهاره گودرزی شمس آبادی; محمدامین مهرنیا; محمد نوشاد; بهروز علیزاده بهبهانی; حسن برزگر

بررسی تاثیر اینولین، کازئینات سدیم و زمان نگهداری بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی، میکروبی، رئولوژیکی و ارگانولپتیکی پنیر لاکتیکی

Pages 117-129

فاطمه سلامت; مسعود دزیانی; فاطمه شهدادی

بررسی اثرات افزودن آنزیم‌های گلوکز اکسیداز،α- آمیلاز، ترانس گلوتامیناز و زایلاناز بر خواص رئولوژیکی آرد نان بربری و لواش به روش سطح پاسخ

Pages 131-142

امید میرزایی تاش; مهدی قره خانی; حمید میرزایی; افشین جوادی

استفاده از نانوکپسول های حامل آستاگزانتین میکروجلبک هماتوکوکوس با پوشش مالتودکسترین-کازئینات سدیم به عنوان جایگزین نیتریت سدیم در فرمولاسیون سوسیس معمولی و ارزیابی خصوصیات میکروبی و بافتی محصول

Pages 143-159

سکینه یگانه; سهیل ریحانی پول

بررسی تأثیر افزودن مالت کینوآ بر ماندگاری و ساختار داخلی نان بدون گلوتن

Pages 161-172

آرزو افتخاری یزدی; احمد پدرام نیا; فریبا نقی پور; امیر حسین الهامی راد; رضا سعیدی اصل

مدل‌سازی سینتیکی و رویکرد شبکه عصبی مصنوعی فرایند استخراج به روش ‌حرارت‌دهی مقاومتی عصاره غازیاغی

Pages 173-186

زینب حسنلوفرد; مهدی قره خانی; محسن زندی; لیلا روفه گری نژاد; علی گنجلو

بررسی ویژگی‌های کیفی و میکروبی کرم کاکائو حاوی روغن بذر کتان ریزپوشانی شده (تولید گاناش شکلاتی فراسودمند)

Pages 187-198

بنفشه مهیمنی; شیلا صفائیان; رضوان موسوی ندوشن; محمد ربانی; حمید توکلی پور

بهینه‌سازی میزان مصرف صمغ کربوکسی متیل سلولز در بخش‌های مختلف ناگت ماهی کپور سرگنده

Pages 199-210

صدیقه شیخیانی; کاوه رحمانی فرح; مهدی نیکو; فرزانه نوری; احمد قره خانی

ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره جوانه بروکلی در پایداری اکسایشی روغن سویا در دمای تسریع شده 60oC

Pages 211-222

سیدرضا موسوی; علی نجفی; هما بقایی

ویژگی‌های شیمیایی و بررسی فعالیت مهارکنندگی و کشندگی رشد قارچ‌های عامل فساد و کپک‌زدگی پس از برداشت میوه سیب با استفاده از اسانس مور تلخ

Pages 223-231

مصطفی رحمتی جنیدآباد; بهروز علیزاده بهبهانی; محمد نوشاد

تاثیر افزودن آرد کینوا بر ویژگی های فیزیکی، شیمیایی، میکروبی و حسی ماست همزده

Pages 233-246

سلوا رنجبر واثق; جواد حصاری; سید هادی پیغمبردوست; حسن محرمپور; صمد بدبدک

بررسی امکان جایگزینی ساکارز با آرد مالت آنزیمی سورگوم درکیک برنجی بدون گلوتن

Pages 247-259

بهاره صحرائیان; سیدعلی مرتضوی; مهدی کریمی; فریده طباطبایی یزدی; محبت محبی

بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی فراسودمند غنی شده با ترکیب آردهای دانه چیا و پوسته اسفرزه

Pages 261-273

عطیه طباطباییان; علی نجفی; لیلا نوری

تأثیر فرم آزاد و ریزپوشانی با نانولیپوزوم عصاره گیاهان برگ‌بو و رزماری بر رفتار برخی از شاخص‌های شیمیایی مواد فساد در ماهی کپور نقره‌ای نگهداری شده در دمای یخچال

Pages 275-289

جلال اعلا; محمد احمدی; لیلا گلستان; سیداحمد شهیدی; نبی شریعتی فر

تاثیر هیدروکلوئیدهای کاپاکاراگینان و کربوکسی متیل سلولز بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی شیر استریل غنی شده با کلسیم

Pages 291-301

ریحانه کاوند; مرجانه صداقتی; نرگس مورکی

تولید نانوکپسول های حامل آستاگزانتین استخراج شده از میکروجلبک هماتوکوکوس (Haematococcus pluvialis) با پوشش ترکیبی مالتودکسترین-کازئینات سدیم و ارزیابی خواص فیزیکی، آنتی اکسیدانی و رنگی محصول

Pages 303-317

سکینه یگانه; سهیل ریحانی پول

تولید باکتریوسین با استفاده از باسیلوس لکینی‌فورمیس ATCC 9789 و تعیین ویژگی‌های ساختاری و ضدمیکروبی آن

Pages 319-330

امین خلیلی; محمود رضازاد باری; سعید حسامی تکلو; صابر Amiri

تأثیر پوشش خوراکی پکتین نانو کیتوزان حاوی اسانس مریم گلی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان ماندگاری انگور سیاه

Pages 331-342

فاطمه محدثی خراسانی; سیده شیما یوسفی; وریا ویسانی

بهینه‌سازی رشد اسپیرولینا پلاتنسیس و تولید رنگدانه های طبیعی با کمک روش سطح پاسخ

Pages 343-355

نیلوفر صالحیان لنجی; مهشید جهادی; میترا عطاآبادی

بهینه سازی استخراج ترکیبات فراسودمند از میوه نسترن کوهی جهت تولید مکمل غذایی

Pages 357-371

حامد صابریان

بهینه سازی شرایط تولید کربوکسی متیل سلولز از هسته خرما

Pages 373-386

سیده پریناز مبصری; معصومه مهربان سنگ آتش; حسین ثابت سروستانی

بهینه سازی تولید خامه کم چرب تهیه شده از صمغ‌ فارسی با استفاده از روش سطح پاسخ

Pages 387-399

فائزه فرهنگ دهقان; مریم مصلحی شاد; وجیهه فدائی نوغانی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,598
PDF Download15,968,847