موسوی, سیدرضا, نجفی, علی, بقایی, هما (2022). ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره جوانه بروکلی در پایداری اکسایشی روغن سویا در دمای تسریع شده 60oC. , 19(131), 211-222. doi: 10.22034/FSCT.19.131.211
سیدرضا موسوی; علی نجفی; هما بقایی. "ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره جوانه بروکلی در پایداری اکسایشی روغن سویا در دمای تسریع شده 60oC". , 19, 131, 2022, 211-222. doi: 10.22034/FSCT.19.131.211
موسوی, سیدرضا, نجفی, علی, بقایی, هما (2022). 'ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره جوانه بروکلی در پایداری اکسایشی روغن سویا در دمای تسریع شده 60oC', , 19(131), pp. 211-222. doi: 10.22034/FSCT.19.131.211
موسوی, سیدرضا, نجفی, علی, بقایی, هما ارزیابی فعالیت آنتی اکسیدانی عصاره جوانه بروکلی در پایداری اکسایشی روغن سویا در دمای تسریع شده 60oC. , 2022; 19(131): 211-222. doi: 10.22034/FSCT.19.131.211
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,020
PDF Download15,998,678