محدثی خراسانی, فاطمه, یوسفی, سیده شیما, ویسانی, وریا (2022). تأثیر پوشش خوراکی پکتین نانو کیتوزان حاوی اسانس مریم گلی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان ماندگاری انگور سیاه. , 19(131), 331-342. doi: 10.22034/FSCT.19.131.331
فاطمه محدثی خراسانی; سیده شیما یوسفی; وریا ویسانی. "تأثیر پوشش خوراکی پکتین نانو کیتوزان حاوی اسانس مریم گلی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان ماندگاری انگور سیاه". , 19, 131, 2022, 331-342. doi: 10.22034/FSCT.19.131.331
محدثی خراسانی, فاطمه, یوسفی, سیده شیما, ویسانی, وریا (2022). 'تأثیر پوشش خوراکی پکتین نانو کیتوزان حاوی اسانس مریم گلی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان ماندگاری انگور سیاه', , 19(131), pp. 331-342. doi: 10.22034/FSCT.19.131.331
محدثی خراسانی, فاطمه, یوسفی, سیده شیما, ویسانی, وریا تأثیر پوشش خوراکی پکتین نانو کیتوزان حاوی اسانس مریم گلی بر خصوصیات فیزیکوشیمیایی و زمان ماندگاری انگور سیاه. , 2022; 19(131): 331-342. doi: 10.22034/FSCT.19.131.331
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,305
PDF Download15,998,827