طباطباییان, عطیه, نجفی, علی, نوری, لیلا (2022). بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی فراسودمند غنی شده با ترکیب آردهای دانه چیا و پوسته اسفرزه. , 19(131), 261-273. doi: 10.22034/FSCT.19.131.261
عطیه طباطباییان; علی نجفی; لیلا نوری. "بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی فراسودمند غنی شده با ترکیب آردهای دانه چیا و پوسته اسفرزه". , 19, 131, 2022, 261-273. doi: 10.22034/FSCT.19.131.261
طباطباییان, عطیه, نجفی, علی, نوری, لیلا (2022). 'بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی فراسودمند غنی شده با ترکیب آردهای دانه چیا و پوسته اسفرزه', , 19(131), pp. 261-273. doi: 10.22034/FSCT.19.131.261
طباطباییان, عطیه, نجفی, علی, نوری, لیلا بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و حسی کیک روغنی فراسودمند غنی شده با ترکیب آردهای دانه چیا و پوسته اسفرزه. , 2022; 19(131): 261-273. doi: 10.22034/FSCT.19.131.261
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,308
PDF Download15,998,828