یقبانی, مسعود (2022). بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرین‌کننده‌ی اِستِویا بر خصوصیات نان قندی. , 19(131), 31-44. doi: 10.22034/FSCT.19.131.31
مسعود یقبانی. "بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرین‌کننده‌ی اِستِویا بر خصوصیات نان قندی". , 19, 131, 2022, 31-44. doi: 10.22034/FSCT.19.131.31
یقبانی, مسعود (2022). 'بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرین‌کننده‌ی اِستِویا بر خصوصیات نان قندی', , 19(131), pp. 31-44. doi: 10.22034/FSCT.19.131.31
یقبانی, مسعود بررسی تاثیر جایگزینی شکر با شیرین‌کننده‌ی اِستِویا بر خصوصیات نان قندی. , 2022; 19(131): 31-44. doi: 10.22034/FSCT.19.131.31
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,304
PDF Download15,998,827