حدیدی, فریبا, گنجلو, علی, فکور, محمد هادی (2022). ارزیابی اثر صمغ کتیرا و استویا بر خصوصیات فیزیکی‌وشیمیایی و حسی دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حین دوره نگهداری سرد. , 19(131), 59-70. doi: 10.22034/FSCT.19.131.59
فریبا حدیدی; علی گنجلو; محمد هادی فکور. "ارزیابی اثر صمغ کتیرا و استویا بر خصوصیات فیزیکی‌وشیمیایی و حسی دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حین دوره نگهداری سرد". , 19, 131, 2022, 59-70. doi: 10.22034/FSCT.19.131.59
حدیدی, فریبا, گنجلو, علی, فکور, محمد هادی (2022). 'ارزیابی اثر صمغ کتیرا و استویا بر خصوصیات فیزیکی‌وشیمیایی و حسی دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حین دوره نگهداری سرد', , 19(131), pp. 59-70. doi: 10.22034/FSCT.19.131.59
حدیدی, فریبا, گنجلو, علی, فکور, محمد هادی ارزیابی اثر صمغ کتیرا و استویا بر خصوصیات فیزیکی‌وشیمیایی و حسی دسر غیر لبنی بر پایه شیر بادام حین دوره نگهداری سرد. , 2022; 19(131): 59-70. doi: 10.22034/FSCT.19.131.59
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,024
PDF Download15,998,679