افتخاری یزدی, آرزو, پدرام نیا, احمد, نقی پور, فریبا, الهامی راد, امیر حسین, سعیدی اصل, رضا (2022). بررسی تأثیر افزودن مالت کینوآ بر ماندگاری و ساختار داخلی نان بدون گلوتن. , 19(131), 161-172. doi: 10.22034/FSCT.19.131.161
آرزو افتخاری یزدی; احمد پدرام نیا; فریبا نقی پور; امیر حسین الهامی راد; رضا سعیدی اصل. "بررسی تأثیر افزودن مالت کینوآ بر ماندگاری و ساختار داخلی نان بدون گلوتن". , 19, 131, 2022, 161-172. doi: 10.22034/FSCT.19.131.161
افتخاری یزدی, آرزو, پدرام نیا, احمد, نقی پور, فریبا, الهامی راد, امیر حسین, سعیدی اصل, رضا (2022). 'بررسی تأثیر افزودن مالت کینوآ بر ماندگاری و ساختار داخلی نان بدون گلوتن', , 19(131), pp. 161-172. doi: 10.22034/FSCT.19.131.161
افتخاری یزدی, آرزو, پدرام نیا, احمد, نقی پور, فریبا, الهامی راد, امیر حسین, سعیدی اصل, رضا بررسی تأثیر افزودن مالت کینوآ بر ماندگاری و ساختار داخلی نان بدون گلوتن. , 2022; 19(131): 161-172. doi: 10.22034/FSCT.19.131.161
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,997
PDF Download15,998,667