مهیمنی, بنفشه, صفائیان, شیلا, موسوی ندوشن, رضوان, ربانی, محمد, توکلی پور, حمید (2022). بررسی ویژگی‌های کیفی و میکروبی کرم کاکائو حاوی روغن بذر کتان ریزپوشانی شده (تولید گاناش شکلاتی فراسودمند). , 19(131), 187-198. doi: 10.22034/FSCT.19.131.187
بنفشه مهیمنی; شیلا صفائیان; رضوان موسوی ندوشن; محمد ربانی; حمید توکلی پور. "بررسی ویژگی‌های کیفی و میکروبی کرم کاکائو حاوی روغن بذر کتان ریزپوشانی شده (تولید گاناش شکلاتی فراسودمند)". , 19, 131, 2022, 187-198. doi: 10.22034/FSCT.19.131.187
مهیمنی, بنفشه, صفائیان, شیلا, موسوی ندوشن, رضوان, ربانی, محمد, توکلی پور, حمید (2022). 'بررسی ویژگی‌های کیفی و میکروبی کرم کاکائو حاوی روغن بذر کتان ریزپوشانی شده (تولید گاناش شکلاتی فراسودمند)', , 19(131), pp. 187-198. doi: 10.22034/FSCT.19.131.187
مهیمنی, بنفشه, صفائیان, شیلا, موسوی ندوشن, رضوان, ربانی, محمد, توکلی پور, حمید بررسی ویژگی‌های کیفی و میکروبی کرم کاکائو حاوی روغن بذر کتان ریزپوشانی شده (تولید گاناش شکلاتی فراسودمند). , 2022; 19(131): 187-198. doi: 10.22034/FSCT.19.131.187
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,058
PDF Download15,998,696