داودی, داود, حبیبی, نادر, دارائی گرمه خانی, امیر, رحیمی, عبدالرحمان (2022). بهینه سازی سطح پاسخ تغییرات برخی خواص کیفی و فیزیکوشیمیایی انگور سیاه (رقم رشه) پوشش دهی شده با مالتودکسترین حاوی کیتوزان و عصاره برگ زیتون طی دوره انبارداری. , 19(131), 1-16. doi: 10.22034/FSCT.19.131.1
داود داودی; نادر حبیبی; امیر دارائی گرمه خانی; عبدالرحمان رحیمی. "بهینه سازی سطح پاسخ تغییرات برخی خواص کیفی و فیزیکوشیمیایی انگور سیاه (رقم رشه) پوشش دهی شده با مالتودکسترین حاوی کیتوزان و عصاره برگ زیتون طی دوره انبارداری". , 19, 131, 2022, 1-16. doi: 10.22034/FSCT.19.131.1
داودی, داود, حبیبی, نادر, دارائی گرمه خانی, امیر, رحیمی, عبدالرحمان (2022). 'بهینه سازی سطح پاسخ تغییرات برخی خواص کیفی و فیزیکوشیمیایی انگور سیاه (رقم رشه) پوشش دهی شده با مالتودکسترین حاوی کیتوزان و عصاره برگ زیتون طی دوره انبارداری', , 19(131), pp. 1-16. doi: 10.22034/FSCT.19.131.1
داودی, داود, حبیبی, نادر, دارائی گرمه خانی, امیر, رحیمی, عبدالرحمان بهینه سازی سطح پاسخ تغییرات برخی خواص کیفی و فیزیکوشیمیایی انگور سیاه (رقم رشه) پوشش دهی شده با مالتودکسترین حاوی کیتوزان و عصاره برگ زیتون طی دوره انبارداری. , 2022; 19(131): 1-16. doi: 10.22034/FSCT.19.131.1
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,020
PDF Download15,998,678