صحرائیان, بهاره, مرتضوی, سیدعلی, کریمی, مهدی, طباطبایی یزدی, فریده, محبی, محبت (2022). بررسی امکان جایگزینی ساکارز با آرد مالت آنزیمی سورگوم درکیک برنجی بدون گلوتن. , 19(131), 247-259. doi: 10.22034/FSCT.19.131.247
بهاره صحرائیان; سیدعلی مرتضوی; مهدی کریمی; فریده طباطبایی یزدی; محبت محبی. "بررسی امکان جایگزینی ساکارز با آرد مالت آنزیمی سورگوم درکیک برنجی بدون گلوتن". , 19, 131, 2022, 247-259. doi: 10.22034/FSCT.19.131.247
صحرائیان, بهاره, مرتضوی, سیدعلی, کریمی, مهدی, طباطبایی یزدی, فریده, محبی, محبت (2022). 'بررسی امکان جایگزینی ساکارز با آرد مالت آنزیمی سورگوم درکیک برنجی بدون گلوتن', , 19(131), pp. 247-259. doi: 10.22034/FSCT.19.131.247
صحرائیان, بهاره, مرتضوی, سیدعلی, کریمی, مهدی, طباطبایی یزدی, فریده, محبی, محبت بررسی امکان جایگزینی ساکارز با آرد مالت آنزیمی سورگوم درکیک برنجی بدون گلوتن. , 2022; 19(131): 247-259. doi: 10.22034/FSCT.19.131.247
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,044
PDF Download15,998,263