غظنفری, نگین, فلاح, فرشته, وسیعی, علیرضا, طباطبایی یزدی, فریده (2022). تولید L-گلوتامات در محیط کشت تخمیر حاوی ضایعات غذایی با استفاده از باکتری‌های اسید لاکتیک بومی و مقایسه آن با سویه صنعتی. , 19(131), 91-99. doi: 10.22034/FSCT.19.131.91
نگین غظنفری; فرشته فلاح; علیرضا وسیعی; فریده طباطبایی یزدی. "تولید L-گلوتامات در محیط کشت تخمیر حاوی ضایعات غذایی با استفاده از باکتری‌های اسید لاکتیک بومی و مقایسه آن با سویه صنعتی". , 19, 131, 2022, 91-99. doi: 10.22034/FSCT.19.131.91
غظنفری, نگین, فلاح, فرشته, وسیعی, علیرضا, طباطبایی یزدی, فریده (2022). 'تولید L-گلوتامات در محیط کشت تخمیر حاوی ضایعات غذایی با استفاده از باکتری‌های اسید لاکتیک بومی و مقایسه آن با سویه صنعتی', , 19(131), pp. 91-99. doi: 10.22034/FSCT.19.131.91
غظنفری, نگین, فلاح, فرشته, وسیعی, علیرضا, طباطبایی یزدی, فریده تولید L-گلوتامات در محیط کشت تخمیر حاوی ضایعات غذایی با استفاده از باکتری‌های اسید لاکتیک بومی و مقایسه آن با سویه صنعتی. , 2022; 19(131): 91-99. doi: 10.22034/FSCT.19.131.91
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,028
PDF Download15,998,680