میرزایی تاش, امید, قره خانی, مهدی, میرزایی, حمید, جوادی, افشین (2022). بررسی اثرات افزودن آنزیم‌های گلوکز اکسیداز،α- آمیلاز، ترانس گلوتامیناز و زایلاناز بر خواص رئولوژیکی آرد نان بربری و لواش به روش سطح پاسخ. , 19(131), 131-142. doi: 10.22034/FSCT.19.131.131
امید میرزایی تاش; مهدی قره خانی; حمید میرزایی; افشین جوادی. "بررسی اثرات افزودن آنزیم‌های گلوکز اکسیداز،α- آمیلاز، ترانس گلوتامیناز و زایلاناز بر خواص رئولوژیکی آرد نان بربری و لواش به روش سطح پاسخ". , 19, 131, 2022, 131-142. doi: 10.22034/FSCT.19.131.131
میرزایی تاش, امید, قره خانی, مهدی, میرزایی, حمید, جوادی, افشین (2022). 'بررسی اثرات افزودن آنزیم‌های گلوکز اکسیداز،α- آمیلاز، ترانس گلوتامیناز و زایلاناز بر خواص رئولوژیکی آرد نان بربری و لواش به روش سطح پاسخ', , 19(131), pp. 131-142. doi: 10.22034/FSCT.19.131.131
میرزایی تاش, امید, قره خانی, مهدی, میرزایی, حمید, جوادی, افشین بررسی اثرات افزودن آنزیم‌های گلوکز اکسیداز،α- آمیلاز، ترانس گلوتامیناز و زایلاناز بر خواص رئولوژیکی آرد نان بربری و لواش به روش سطح پاسخ. , 2022; 19(131): 131-142. doi: 10.22034/FSCT.19.131.131
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,058
PDF Download15,998,696