اعلا, جلال, احمدی, محمد, گلستان, لیلا, شهیدی, سیداحمد, شریعتی فر, نبی (2022). تأثیر فرم آزاد و ریزپوشانی با نانولیپوزوم عصاره گیاهان برگ‌بو و رزماری بر رفتار برخی از شاخص‌های شیمیایی مواد فساد در ماهی کپور نقره‌ای نگهداری شده در دمای یخچال. , 19(131), 275-289. doi: 10.22034/FSCT.19.131.275
جلال اعلا; محمد احمدی; لیلا گلستان; سیداحمد شهیدی; نبی شریعتی فر. "تأثیر فرم آزاد و ریزپوشانی با نانولیپوزوم عصاره گیاهان برگ‌بو و رزماری بر رفتار برخی از شاخص‌های شیمیایی مواد فساد در ماهی کپور نقره‌ای نگهداری شده در دمای یخچال". , 19, 131, 2022, 275-289. doi: 10.22034/FSCT.19.131.275
اعلا, جلال, احمدی, محمد, گلستان, لیلا, شهیدی, سیداحمد, شریعتی فر, نبی (2022). 'تأثیر فرم آزاد و ریزپوشانی با نانولیپوزوم عصاره گیاهان برگ‌بو و رزماری بر رفتار برخی از شاخص‌های شیمیایی مواد فساد در ماهی کپور نقره‌ای نگهداری شده در دمای یخچال', , 19(131), pp. 275-289. doi: 10.22034/FSCT.19.131.275
اعلا, جلال, احمدی, محمد, گلستان, لیلا, شهیدی, سیداحمد, شریعتی فر, نبی تأثیر فرم آزاد و ریزپوشانی با نانولیپوزوم عصاره گیاهان برگ‌بو و رزماری بر رفتار برخی از شاخص‌های شیمیایی مواد فساد در ماهی کپور نقره‌ای نگهداری شده در دمای یخچال. , 2022; 19(131): 275-289. doi: 10.22034/FSCT.19.131.275
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,801,058
PDF Download15,998,696