Number of Articles: 30

بررسی مدل سینتیکی تجزیه فیتیک اسید و افزایش میزان کلسیم و روی در کشت تنها و همزمان لاکتوباسیلوس پلانتاروم و اسیدوفیلوس

Pages 1-9

مهران صیادی; الهه عابدی; شهرزاد مالکی; کیانا پورمحمدی

تاثیر غلظت‌های مختلف اسید هیومیک بر ویژگی‌های مورفولوژیکی، فیتوشیمیایی و فعالیت پاداکسندگی انگور "بیدانه سفید"

Pages 11-21

نصیبه جهانگیرزاده; زیبا حبیبی دستجرد; شیرین رحمن زاده ایشکه

اثر افزودن فیبر پرتقال و آب انبه بر زنده مانی لاکتوباسیلوس کازئی و خصوصیات فیزیکوشیمیایی و حسی آب سیب سین بیوتیک

Pages 23-33

لاله ترابی; لیلا روفه گری نژاد; شهرام حنیفیان; میترا صوفی

ارزیابی مهار فعالیت آنزیم های آلفا-آمیلاز و آلفا-گلوکوزیداز با برهم کنش ترکیبات فنولی، فیبر محلول و پروتئین استخراج شده از عدس سبز

Pages 35-45

مریم جلیلی صفریان; حسن احمدی گاولیقی; محسن برزگر; مهدی طبرسا; چیبویکه اودنیگوه

بررسی خصوصیات شیمیایی و پایداری روغن های کنجد تهیه شده به روش پرس سرد در شهر اهواز

Pages 47-58

محمدامین مهرنیا; نسیم دهقان; رضا زاده دباغ

ارزیابی تاثیر دود گرم به همراه بسته‌بندی تحت خلاء بر ویژگی‌های حسی، میکروبی، شیمیایی و ماندگاری قره‌برون پرورشی طی نگهداری

Pages 59-69

مینا سیف زاده; قربان زارع گشتی

بررسی خواص فیزیکوشیمیایی و مکانیکی فیلم نانوکامپوزیت بر پایه وی پروتئین ایزوله و پکتین حاوی نانو ذرات اکسید مس و رنگدانه چغندر لبویی (بتانین)

Pages 71-82

زهرا شباهنگ; لیلا نوری; عبدالرضا محمدی نافچی

مقایسه اثر پوشش پروتئینی ایزوله سویا با پوشش‌های پلی‌ساکاریدی آلژینات سدیم و کلسیم بر میزان جذب روغن برش‌های بادمجان در طول فرایند سرخ کردن

Pages 83-100

فرود باقری; صدیقه امیری; محسن رادی

بررسی اثر پپتیدهای زیست فعال گیاه آمارانت (Amaranthus hypochondriacus ) بر ویژگی های نان باگت

Pages 101-113

نیره کریمی; فریبا زینالی; محمود رضازاده باری; مهدی نیکو; فروغ محترمی; مهدی کدیور

بررسی اثر عصاره چای سبز بر زنده‌مانی پروبیوتیک در نوشیدنی پیناکولادا بر پایه آب پنیر تحت شرایط شبیه‌سازی شده معده و روده

Pages 115-127

بهاره دهقان; رضا اسماعیل زاده کناری; زینب رفتنی امیری

مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی پکتین حاصل از تفاله سیب به دو روش ماکروویو و تیمار با اسید در دمای بالا: بهینه‌یابی به روش سطح - پاسخ

Pages 129-141

حامد جمشیدیان; علی رافع; سید مهدی میرزابابائی

بررسی پایداری و برخی خصوصیات امولسیون پیکرینگ حاوی ایزوله‌های پروتئینی آمارانت تهیه شده با روغن کنجد و ذرت

Pages 143-153

ساندرا علیمی; ابوالفضل فدوی; سیده زهرا سید النگی; سعیده عربشاهی دلوئی

طراحی شناساگر رنگ سنجی بر پایه کورکومین برای تشخیص فساد ماهی قزل آلا

Pages 155-169

زهرا تیموری; هاجر شکرچی زاده

بررسی خواص بافتی و حسی ماستهای تولیدی توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماستهای گوسفندی مناطق مشهد، همدان و دزفول

Pages 171-182

مبین زمان; نفیسه دعوتی; مصطفی کرمی

ارزیابی و مدل‌سازی سینتیک رهایش اسانس بومادران (Achillea millefolium L.) از فیلم‌ فعال ژلاتین-آلژینات سدیم به شبیه‌سازهای غذایی

Pages 183-198

پروانه کرمی; محسن زندی; علی گنجلو

بررسی روش‌های ماسیراسیون و اولتراسوند بر ویژگی‌های آنتی‌اکسیدانی، آنتی‌آلزایمری و ضدمیکروبی عصاره جلبک پادینا (Padina distromatic)

Pages 199-209

خدیجه شیرانی بیدآبادی; شیلا صفائیان; رضوان موسوی ندوشن; ناهید رحیمی فرد

بررسی اثر عملکرد ژل جایگزین چربی بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و رئولوژیکی خمیر و بافت کیک کم کالری

Pages 211-222

زهرا نظری; رضا کاراژیان; معصومه مهربان سنگ آتش; احمد احتیاطی

بررسی تأثیر افزودن آنزیم آلفاآمیلاز و آلژینات سدیم بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر نان

Pages 223-235

نیلوفر بهرامی; آذین نصرالله زاده; آرمین حریری

کاربرد ترکیبات فیتوشیمیایی استخراج شده از عصاره پوست لیموشیرین از طریق جذب و واجذب توسط گرافن اکساید به‌عنوان آنتی‌اکسیدان در روغن سرخ‌کردنی

Pages 236-246

واله شریف نصیریان; سید احمد شهیدی; حسن طاهر منصوری; فرشته چکین

بررسی غلظت فلزات سنگین در نمونه های مختلف برنج با استفاده از جذب اتمی

Pages 247-255

مرضیه خوری; اکرم آریان فر; عصمت خوری

تولید پنیر خامه ای کم چرب سین بیوتیک با استفاده از صمغ قدومه شهری و کتان

Pages 257-268

رضا شهرکی; امیر حسین الهامی راد; جواد حصاری; مصطفی شهیدی نوقابی; احمد پدرام نیا

بررسی اثر نوع روغن و نسبت محصول به روغن بر توزیع دما، افت رطوبت و جذب روغن در طی فرآیند سرخ کردن قطعات سیب‌زمینی

Pages 269-283

عبدالرحمن قادری; جلال دهقان نیا; بابک قنبرزاده

مدل سازی شرایط استخراج ترکیبات آنتی اکسیدانی گیاه چای کوهی با روش پاسخ سطح، شبکه عصبی مصنوعی و هیبرید شبکه عصبی- الگوریتم ژنتیک

Pages 285-295

محمد هادی موحدنژاد; احمد رجایی; سروش رحیمی خویگانی

بررسی رفتار رهایش ترکیبات زیست فعال از پودرهای درون پوشانی شده بر پایه آب انار با استفاده از مدل های تجربی

Pages 297-311

سمیرا امیرسلمانی پور; سیده شیما یوسفی; محمدرضا حسین پور حسین پور

فرمولاسیون پنیر پیتزا پروسس حاوی اسانس کره و پنیر سفید و ریکوتا و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی

Pages 313-333

علی مشکوه; سجاد پیرسا; جعفر فرضی

بررسی اثر اسانس زردچوبه (Curcuma longa l.) بر پایداری اکسایشی روغن سویا

Pages 335-348

بهاره مجدی; محمدامین مهرنیا; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی

تاثیر برخی ژنوتیپ های برترگرده زا بر میزان روغن، اسید چرب و عناصر میوه والدین مادری MSG15، MKG23 و MKG24 گردو

Pages 349-363

Mousa Rasouli; بهمن ارشادی

تأثیر هیدروکلوئید نشاسته برنج بر میزان چربی و ویژگی های رئولوژیک پنیر موزارلای کم چرب

Pages 365-375

رزا رفیعی; لیلا روزبه نصیرایی; زهرا امام جمعه; سارا جعفریان

تاثیر استفاده از پودر گلابی بر خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کم چرب

Pages 377-392

فرناز سادات میرعظیمی; مصطفی سلطانی; سوده محمدی

تاثیر پوشش ریحان و کیتوزان بر سینتیک خشک کردن، رنگ، بافت و فعالیت آنتی اکسیدانی برگه های سیب: خشک کردن آون هوای داغ و تحت خلاء

Pages 393-406

نگار فیروزی; رضا فرهمندفر; جعفر محمد زاده میلانی; علی متولی

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,745,383
PDF Download15,968,742