علیمی, ساندرا, فدوی, ابوالفضل, سید النگی, سیده زهرا, عربشاهی دلوئی, سعیده (2022). بررسی پایداری و برخی خصوصیات امولسیون پیکرینگ حاوی ایزوله‌های پروتئینی آمارانت تهیه شده با روغن کنجد و ذرت. , 19(122), 143-153. doi: 10.52547/fsct.19.122.143
ساندرا علیمی; ابوالفضل فدوی; سیده زهرا سید النگی; سعیده عربشاهی دلوئی. "بررسی پایداری و برخی خصوصیات امولسیون پیکرینگ حاوی ایزوله‌های پروتئینی آمارانت تهیه شده با روغن کنجد و ذرت". , 19, 122, 2022, 143-153. doi: 10.52547/fsct.19.122.143
علیمی, ساندرا, فدوی, ابوالفضل, سید النگی, سیده زهرا, عربشاهی دلوئی, سعیده (2022). 'بررسی پایداری و برخی خصوصیات امولسیون پیکرینگ حاوی ایزوله‌های پروتئینی آمارانت تهیه شده با روغن کنجد و ذرت', , 19(122), pp. 143-153. doi: 10.52547/fsct.19.122.143
علیمی, ساندرا, فدوی, ابوالفضل, سید النگی, سیده زهرا, عربشاهی دلوئی, سعیده بررسی پایداری و برخی خصوصیات امولسیون پیکرینگ حاوی ایزوله‌های پروتئینی آمارانت تهیه شده با روغن کنجد و ذرت. , 2022; 19(122): 143-153. doi: 10.52547/fsct.19.122.143
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,408
PDF Download15,998,420