مجدی, بهاره, مهرنیا, محمدامین, برزگر, حسن, علیزاده بهبهانی, بهروز (2022). بررسی اثر اسانس زردچوبه (Curcuma longa l.) بر پایداری اکسایشی روغن سویا. , 19(122), 335-348. doi: 10.52547/fsct.19.122.335
بهاره مجدی; محمدامین مهرنیا; حسن برزگر; بهروز علیزاده بهبهانی. "بررسی اثر اسانس زردچوبه (Curcuma longa l.) بر پایداری اکسایشی روغن سویا". , 19, 122, 2022, 335-348. doi: 10.52547/fsct.19.122.335
مجدی, بهاره, مهرنیا, محمدامین, برزگر, حسن, علیزاده بهبهانی, بهروز (2022). 'بررسی اثر اسانس زردچوبه (Curcuma longa l.) بر پایداری اکسایشی روغن سویا', , 19(122), pp. 335-348. doi: 10.52547/fsct.19.122.335
مجدی, بهاره, مهرنیا, محمدامین, برزگر, حسن, علیزاده بهبهانی, بهروز بررسی اثر اسانس زردچوبه (Curcuma longa l.) بر پایداری اکسایشی روغن سویا. , 2022; 19(122): 335-348. doi: 10.52547/fsct.19.122.335
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,704,350
PDF Download15,950,882