قادری, عبدالرحمن, دهقان نیا, جلال, قنبرزاده, بابک (2022). بررسی اثر نوع روغن و نسبت محصول به روغن بر توزیع دما، افت رطوبت و جذب روغن در طی فرآیند سرخ کردن قطعات سیب‌زمینی. , 19(122), 269-283. doi: 10.52547/fsct.19.122.269
عبدالرحمن قادری; جلال دهقان نیا; بابک قنبرزاده. "بررسی اثر نوع روغن و نسبت محصول به روغن بر توزیع دما، افت رطوبت و جذب روغن در طی فرآیند سرخ کردن قطعات سیب‌زمینی". , 19, 122, 2022, 269-283. doi: 10.52547/fsct.19.122.269
قادری, عبدالرحمن, دهقان نیا, جلال, قنبرزاده, بابک (2022). 'بررسی اثر نوع روغن و نسبت محصول به روغن بر توزیع دما، افت رطوبت و جذب روغن در طی فرآیند سرخ کردن قطعات سیب‌زمینی', , 19(122), pp. 269-283. doi: 10.52547/fsct.19.122.269
قادری, عبدالرحمن, دهقان نیا, جلال, قنبرزاده, بابک بررسی اثر نوع روغن و نسبت محصول به روغن بر توزیع دما، افت رطوبت و جذب روغن در طی فرآیند سرخ کردن قطعات سیب‌زمینی. , 2022; 19(122): 269-283. doi: 10.52547/fsct.19.122.269
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,450
PDF Download15,998,436