زمان, مبین, دعوتی, نفیسه, کرمی, مصطفی (2022). بررسی خواص بافتی و حسی ماستهای تولیدی توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماستهای گوسفندی مناطق مشهد، همدان و دزفول. , 19(122), 171-182. doi: 10.52547/fsct.19.122.171
مبین زمان; نفیسه دعوتی; مصطفی کرمی. "بررسی خواص بافتی و حسی ماستهای تولیدی توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماستهای گوسفندی مناطق مشهد، همدان و دزفول". , 19, 122, 2022, 171-182. doi: 10.52547/fsct.19.122.171
زمان, مبین, دعوتی, نفیسه, کرمی, مصطفی (2022). 'بررسی خواص بافتی و حسی ماستهای تولیدی توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماستهای گوسفندی مناطق مشهد، همدان و دزفول', , 19(122), pp. 171-182. doi: 10.52547/fsct.19.122.171
زمان, مبین, دعوتی, نفیسه, کرمی, مصطفی بررسی خواص بافتی و حسی ماستهای تولیدی توسط باکتریهای اسید لاکتیک جدا شده از ماستهای گوسفندی مناطق مشهد، همدان و دزفول. , 2022; 19(122): 171-182. doi: 10.52547/fsct.19.122.171
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,571
Article View19,760,399
PDF Download15,978,878