بهرامی, نیلوفر, نصرالله زاده, آذین, حریری, آرمین (2022). بررسی تأثیر افزودن آنزیم آلفاآمیلاز و آلژینات سدیم بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر نان. , 19(122), 223-235. doi: 10.52547/fsct.19.122.223
نیلوفر بهرامی; آذین نصرالله زاده; آرمین حریری. "بررسی تأثیر افزودن آنزیم آلفاآمیلاز و آلژینات سدیم بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر نان". , 19, 122, 2022, 223-235. doi: 10.52547/fsct.19.122.223
بهرامی, نیلوفر, نصرالله زاده, آذین, حریری, آرمین (2022). 'بررسی تأثیر افزودن آنزیم آلفاآمیلاز و آلژینات سدیم بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر نان', , 19(122), pp. 223-235. doi: 10.52547/fsct.19.122.223
بهرامی, نیلوفر, نصرالله زاده, آذین, حریری, آرمین بررسی تأثیر افزودن آنزیم آلفاآمیلاز و آلژینات سدیم بر ویژگی‌های رئولوژیکی خمیر نان. , 2022; 19(122): 223-235. doi: 10.52547/fsct.19.122.223
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,813,935
PDF Download16,006,178