رفیعی, رزا, روزبه نصیرایی, لیلا, امام جمعه, زهرا, جعفریان, سارا (2022). تأثیر هیدروکلوئید نشاسته برنج بر میزان چربی و ویژگی های رئولوژیک پنیر موزارلای کم چرب. , 19(122), 365-375. doi: 10.52547/fsct.19.122.365
رزا رفیعی; لیلا روزبه نصیرایی; زهرا امام جمعه; سارا جعفریان. "تأثیر هیدروکلوئید نشاسته برنج بر میزان چربی و ویژگی های رئولوژیک پنیر موزارلای کم چرب". , 19, 122, 2022, 365-375. doi: 10.52547/fsct.19.122.365
رفیعی, رزا, روزبه نصیرایی, لیلا, امام جمعه, زهرا, جعفریان, سارا (2022). 'تأثیر هیدروکلوئید نشاسته برنج بر میزان چربی و ویژگی های رئولوژیک پنیر موزارلای کم چرب', , 19(122), pp. 365-375. doi: 10.52547/fsct.19.122.365
رفیعی, رزا, روزبه نصیرایی, لیلا, امام جمعه, زهرا, جعفریان, سارا تأثیر هیدروکلوئید نشاسته برنج بر میزان چربی و ویژگی های رئولوژیک پنیر موزارلای کم چرب. , 2022; 19(122): 365-375. doi: 10.52547/fsct.19.122.365
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,363
PDF Download15,998,396