جمشیدیان, حامد, رافع, علی, میرزابابائی, سید مهدی (2022). مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی پکتین حاصل از تفاله سیب به دو روش ماکروویو و تیمار با اسید در دمای بالا: بهینه‌یابی به روش سطح - پاسخ. , 19(122), 129-141. doi: 10.52547/fsct.19.122.129
حامد جمشیدیان; علی رافع; سید مهدی میرزابابائی. "مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی پکتین حاصل از تفاله سیب به دو روش ماکروویو و تیمار با اسید در دمای بالا: بهینه‌یابی به روش سطح - پاسخ". , 19, 122, 2022, 129-141. doi: 10.52547/fsct.19.122.129
جمشیدیان, حامد, رافع, علی, میرزابابائی, سید مهدی (2022). 'مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی پکتین حاصل از تفاله سیب به دو روش ماکروویو و تیمار با اسید در دمای بالا: بهینه‌یابی به روش سطح - پاسخ', , 19(122), pp. 129-141. doi: 10.52547/fsct.19.122.129
جمشیدیان, حامد, رافع, علی, میرزابابائی, سید مهدی مقایسه خواص فیزیکوشیمیایی پکتین حاصل از تفاله سیب به دو روش ماکروویو و تیمار با اسید در دمای بالا: بهینه‌یابی به روش سطح - پاسخ. , 2022; 19(122): 129-141. doi: 10.52547/fsct.19.122.129
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,362
PDF Download15,998,395