میرعظیمی, فرناز سادات, سلطانی, مصطفی, محمدی, سوده (2022). تاثیر استفاده از پودر گلابی بر خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کم چرب. , 19(122), 377-392. doi: 10.52547/fsct.19.122.377
فرناز سادات میرعظیمی; مصطفی سلطانی; سوده محمدی. "تاثیر استفاده از پودر گلابی بر خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کم چرب". , 19, 122, 2022, 377-392. doi: 10.52547/fsct.19.122.377
میرعظیمی, فرناز سادات, سلطانی, مصطفی, محمدی, سوده (2022). 'تاثیر استفاده از پودر گلابی بر خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کم چرب', , 19(122), pp. 377-392. doi: 10.52547/fsct.19.122.377
میرعظیمی, فرناز سادات, سلطانی, مصطفی, محمدی, سوده تاثیر استفاده از پودر گلابی بر خواص فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی ماست قالبی کم چرب. , 2022; 19(122): 377-392. doi: 10.52547/fsct.19.122.377
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,800,411
PDF Download15,998,423