مشکوه, علی, پیرسا, سجاد, فرضی, جعفر (2022). فرمولاسیون پنیر پیتزا پروسس حاوی اسانس کره و پنیر سفید و ریکوتا و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی. , 19(122), 313-333. doi: 10.52547/fsct.19.122.313
علی مشکوه; سجاد پیرسا; جعفر فرضی. "فرمولاسیون پنیر پیتزا پروسس حاوی اسانس کره و پنیر سفید و ریکوتا و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی". , 19, 122, 2022, 313-333. doi: 10.52547/fsct.19.122.313
مشکوه, علی, پیرسا, سجاد, فرضی, جعفر (2022). 'فرمولاسیون پنیر پیتزا پروسس حاوی اسانس کره و پنیر سفید و ریکوتا و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی', , 19(122), pp. 313-333. doi: 10.52547/fsct.19.122.313
مشکوه, علی, پیرسا, سجاد, فرضی, جعفر فرمولاسیون پنیر پیتزا پروسس حاوی اسانس کره و پنیر سفید و ریکوتا و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی. , 2022; 19(122): 313-333. doi: 10.52547/fsct.19.122.313
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,572
Article View19,782,852
PDF Download15,990,291