فرمولاسیون پنیر پیتزا پروسس حاوی اسانس کره و پنیر سفید و ریکوتا و بررسی خواص فیزیکو شیمیایی | ||
| مجله علوم و صنایع غذایی ایران | ||
| Article 25, Volume 19, Issue 122, 1401, Pages 313-333 PDF (3.51 M) | ||
| DOI: 10.52547/fsct.19.122.313 | ||
| Authors | ||
| علی مشکوه* 1; سجاد پیرسا2; جعفر فرضی3 | ||
| 1دانش آموخته کارشناسی ارشد گروه علوم وصنایع غذایی موسسه آموزش عالی آفاق، ارومیه، ایران | ||
| 2استادیار و عضو هیئت علمی گروه علوم و صنایع غذایی، دانشکده کشاورزی، دانشگاه ارومیه | ||
| 3مدرس موسسه آموزش عالی آفاق، ارومیه، ایران | ||
| Abstract | ||
| چکیده در این پژوهش 20 نمونه مختلف پنیر پیتزا پروسس به وسیله اسانس کره(1+،1-درصد)، پنیر سفید (1+،1-درصد)، ریکوتا(1+،1-درصد) تهیه و ویژگیهای فیزیکوشیمیایی که شامل آزمونهای اسیدیته، pH، میزان درصد رطوبت، پروتئین و نمک ، درصد تغییرات چربی و چربی در ماده خشک است بررسی شد. در بررسی صورت گرفته بر میزان تغییرات PH و اسیدیته، هر دو پارامتر در محدوده قابل قبول استاندارمربوط بودند و همچنین میزان درصد رطوبت، پروتئین و نمک پنیر پیتزا تولیدی که هر سه پارامتر حدود قابل قبول را در مقایسه با استاندارد مربوطه داشتند ولی میزان درصد تغییرات چربی و چربی در ماده خشک که مقادیر بدست آمده طبق استاندارد نشان میدهد این محصول جزو پنیر پیتزا با چربی بالا است. واژه های کلیدی: پنیر پیتزا پروسس، اسانس کره، پنیر سفید، ریکوتا، ویژگیهای فیزیکوشیمیایی | ||
| Keywords | ||
| پنیر پیتزا پروسس; اسانس کره; پنیر سفید; ریکوتا; ویژگیهای فیزیکوشیمیایی | ||
| References | ||
|
| ||
|
Statistics Article View: 210 PDF Download: 145 |
||
| Number of Journals | 45 |
| Number of Issues | 2,160 |
| Number of Articles | 24,572 |
| Article View | 19,782,852 |
| PDF Download | 15,990,291 |