Number of Articles: 30

تاثیر صمغ دانه ریحان بر ویژگی های فیزیکوشیمیایی و حسی ماست کم چرب

Pages 1-11

نسیم الماسی; جعفر محمد زاده میلانی; لیلا نجفیان

بررسی اثر پروتئین سبوس برنج و صمغ دانه ریحان اصلاح شده بر ویژگی‌های فیزیکوشیمایی و پایداری خامه قنادی

Pages 13-24

نیلوفر بیگلریان; اذین آتشزر; علی رافع; سید احمد شهیدی

طراحی بسته بندی نانوکامپوزیت برپایه بیوپلیمر ژلاتین حاوی نانوذره دی اکسید تیتانیوم و عصاره زعفران به منظور کاربرد در بسته بندی مواد غذایی

Pages 25-37

شمیمه عظیمی سلیم; مریم عزیزی لعل آبادی; میلاد توسلی; محمود علیزاده ثانی

بهینه سازی استخراج عصاره اتانولی گیاه کلزا (Brasica napus L.) به روش سطح پاسخ و مقایسه اثر انتیاکسیدانی عصاره بر پایداری اکسایشی روغن سویا

Pages 39-55

مهدی عبادی; زهرا لطیفی; سینا مولائی

بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی اسانس و عصاره زیره سیاه استخراجی به روش‌های کلونجر و فراصوت

Pages 57-68

نازنین سپهری; سید علی مرتضوی; علیرضا صادقیان; احمد پدارم نیا; مرتضی محمدی

ارزیابی تاثیر افزودن آنزیم آلفا آمیلاز و اسید اسکوربیک بر ویژگی های رئولوژیکی خمیر آرد گندم

Pages 69-79

میترا حق پناه کوچصفهانی; ماندانا طایفه; سید مصطفی صادقی; آذین نصرالله زاده; لیلی فدایی

نانوالیاف حاصل از الکتروریسی زئین به عنوان نانوحامل اسانس اکالیپتوس: بررسی ویژگی‫ها و خاصیت ضد میکروبی‬‬‬‬‬

Pages 81-91

نازآفرین رحمتی نیا; مهدی آران; محمد امین میری; داریوش رمضان

مدل‌سازی سینتیکی و بهینه‌سازی فرآیند استخراج اسانس بیدمشک (Salix aegyptiaca L.) با استفاده از تقطیر آبی با کمک فراصوت

Pages 93-106

محسن زندی; علی گنجلو; ماندانا بی مکر

جداسازی و شناسایی کپک‌های آلوده‌کننده پنیرهای فراپالایشی در شهرستان فسا

Pages 107-116

درنوش جعفرپور; پریسا عطایی

بررسی تاثیر جوشاندن و سرخ کردن عمیق به عنوان دو روش پخت و پز بر میزان نیتروزآمین‌های فرار و هیدروکربن‌های آروماتیک چند حلقه‌ای (PAHs) کوکتل دودی

Pages 117-129

مهدی میرزازاده; احسان صادقی; فرانک بیگ محمدی

تأثیر فرآیند فشار بالا بر شیر و فرآورده های شیر

Pages 131-146

نگار راوش; جواد حصاری

استفاده از جوانه بروکلی در یک نوع اِسموتی به عنوان نوشیدنی – میان وعده سلامتی بخش: فرمولاسیون و بررسی خصوصیات فیزیکوشیمیایی

Pages 147-162

کتایون سامیا کلانتری; مریم میزانی; مهرداد قوامی

ارزیابی روش های مختلف استخراج ترکیبات فیتوشیمیایی و آنتی اکسیدانی عصاره برگ مورینگا الیفرا

Pages 163-172

سعید دغاغله; علیرضا کیاست; سید محمد صفی الدین اردبیلی; رویا میرزاجانی

مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضداکسایشی سرکه‌های سنتی عناب، سیب و انگور با سرکه صنعتی سیب

Pages 173-184

طیبه شاهی; سید مهدی جعفری جعفری; محسن پویان; مهدی ابراهیمی; حسین راغ آرا; ساره حسینی

بررسی زنده‌مانی سویه‌های پروبیوتیک لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس، بیفیدوباکتریوم و استرپتوکوکوس ترموفیلوس و تاثیر آن‌ها بر خواص حسی شکلات تلخ پروبیوتیک نگهداری در دمای اتاق و یخچال به مدت 180 روز

Pages 185-201

نیما مباهی

بررسی شاخص های کیفی و فساد شیمیایی سیلاژ بیولوژیک تولید شده از ضایعات مرغ و مقایسه آن با پودر گوشت، پودر خون و پودر ماهی کیلکا

Pages 203-213

رضا صفری; زهرا یعقوب زاده; زهرا بانکه ساز; سهیل ریحانی پول; عبدالله جعفری; محمدمهدی عباس زاده

بررسی عناصر معدنی و برخی خصوصیات بیوشیمیایی در آب میوه هشت رقم انار محلی

Pages 215-224

نفیسه مومنی; حسینعلی اسدی قارنه

مدل سازی پیشگویانه برای تعیین مدت ‌زمان ماندگاری اسنک های غنی ‌شده با دراژه حاوی اسپیرولینا پلاتنسیس

Pages 225-236

مریم بیات ترک; محسن وظیفه دوست; محمدعلی حصاری نژاد; زهره دیدار; مسعود شفافی زنوزیان

درون ‌پوشانی دولایه لاکتوباسیلوس اسیدوفیلوس به روش‌ های امولسیون و خشک‌ کردن پاششی: بررسی ویژگی‌ها و زنده‌ مانی ریزپوشینه‌ ها در شرایط شبیه‌ سازی شده معده

Pages 237-248

حدیث ناصری فیروزوند; علی رضا بصیری; انوشه شریفان

اثر بسته‌بندی اتمسفر اصلاح شده و اسانس های پرتقال و لیمو بر جمعیت میکروبی و خواص ارگانولپتیکی آلوچه فرآوری شده

Pages 249-263

نازنین زند; علی کاشانی

تأثیر کاربرد عصاره زنجبیل روی خصوصیات آنتی‌اکسیدانی و فیزیکوشیمیایی ماست کم چرب

Pages 265-273

سینا مولائی; زهرا لطیفی; مریم ثابت قدم; مریم خسروجردی; الهه رازقندی

تولید مافین کم ساکارز فراسودمند حاوی مالتودکسترین و قاووت سنتی

Pages 275-288

نفیسه ذوالفقاری; اسماعیل عطای صالحی; زهرا شیخ الاسلامی

بررسی ویژگی های فیزیکوشیمیایی کره تهیه شده به دو روش سنتی (تخمیری) و صنعتی در فصول مختلف

Pages 289-299

حجت خرسندی; زهرا پیراوی ونک; مریم قراچورلو

بررسی تاثیرافزودن پروتئین هیدرولیز شده دانه گوجه فرنگی برخصوصیات سوسیس تولیدی

Pages 301-313

محیا شریعت علوی; علیرضا صادقی ماهونک; محمد قربانی; مهران اعلمی

تاثیر استفاده از پوشش خوراکی موسیلاژ دانه ریحان به همراه سطوح مختلف عصاره زیره سیاه بر خواص کیفی و ماندگاری پنیر لاکتیکی

Pages 315-324

کریم خدایی کلاله; مسعود دزیانی; فاطمه شهدادی

بررسی سیستماتیک نانوامولسیون های حاوی β-کاروتن تولید شده با استفاده از موسیلاژ دانه به

Pages 325-334

حدیث رستم آبادی; علیرضا صادقی ماهونک; محمد قربانی; علیرضا علافچیان

نگهداری فیله ی فیل ماهی با پوشش حاوی عصاره جلبک Spirulinaدردمای 1±4 درجه ی سانتیگراد

Pages 335-348

زینب عبدالهی چله بری; زهرا لطیفی; نرگس مورکی; ژاله خوشخو

مشتقات سلولز به‌عنوان فیلم و پوشش خوراکی؛ ویژگی‌ها و تأثیر بر کیفیت و ماندگاری فرآورده‌های دام، طیور و آبزیان

Pages 349-364

داریوش خادمی شورمستی

تاثیر عصاره متانولی ساقه زیرزمینی گیاه علف هرز مرغ (Cynodon dactylon (L.) Pers) بر پایداری اکسایشی روغن سویا تحت شرایط حرارتی

Pages 365-379

سمیرا سوادی; محسن وظیفه دوست; زهره دیدار; محمد مهدی نعمت شاهی; عیسی جاهد

غنی سازی نان سیمیت با پودر اسفناج: بررسی ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی، بافتی و حسی

Pages 381-392

فروغ محترمی; محسن اسمعیلی; مهسا نورالدینی; ایرج استاد

Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,566
Article View19,701,124
PDF Download15,949,648