سپهری, نازنین, مرتضوی, سید علی, صادقیان, علیرضا, پدارم نیا, احمد, محمدی, مرتضی (2022). بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی اسانس و عصاره زیره سیاه استخراجی به روش‌های کلونجر و فراصوت. , 18(121), 57-68. doi: 10.52547/fsct.18.121.5
نازنین سپهری; سید علی مرتضوی; علیرضا صادقیان; احمد پدارم نیا; مرتضی محمدی. "بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی اسانس و عصاره زیره سیاه استخراجی به روش‌های کلونجر و فراصوت". , 18, 121, 2022, 57-68. doi: 10.52547/fsct.18.121.5
سپهری, نازنین, مرتضوی, سید علی, صادقیان, علیرضا, پدارم نیا, احمد, محمدی, مرتضی (2022). 'بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی اسانس و عصاره زیره سیاه استخراجی به روش‌های کلونجر و فراصوت', , 18(121), pp. 57-68. doi: 10.52547/fsct.18.121.5
سپهری, نازنین, مرتضوی, سید علی, صادقیان, علیرضا, پدارم نیا, احمد, محمدی, مرتضی بررسی خواص آنتی‌اکسیدانی و ضدباکتریایی اسانس و عصاره زیره سیاه استخراجی به روش‌های کلونجر و فراصوت. , 2022; 18(121): 57-68. doi: 10.52547/fsct.18.121.5
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,743,330
PDF Download15,967,718