شریعت علوی, محیا, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, اعلمی, مهران (2022). بررسی تاثیرافزودن پروتئین هیدرولیز شده دانه گوجه فرنگی برخصوصیات سوسیس تولیدی. , 18(121), 301-313. doi: 10.52547/fsct.18.121.24
محیا شریعت علوی; علیرضا صادقی ماهونک; محمد قربانی; مهران اعلمی. "بررسی تاثیرافزودن پروتئین هیدرولیز شده دانه گوجه فرنگی برخصوصیات سوسیس تولیدی". , 18, 121, 2022, 301-313. doi: 10.52547/fsct.18.121.24
شریعت علوی, محیا, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, اعلمی, مهران (2022). 'بررسی تاثیرافزودن پروتئین هیدرولیز شده دانه گوجه فرنگی برخصوصیات سوسیس تولیدی', , 18(121), pp. 301-313. doi: 10.52547/fsct.18.121.24
شریعت علوی, محیا, صادقی ماهونک, علیرضا, قربانی, محمد, اعلمی, مهران بررسی تاثیرافزودن پروتئین هیدرولیز شده دانه گوجه فرنگی برخصوصیات سوسیس تولیدی. , 2022; 18(121): 301-313. doi: 10.52547/fsct.18.121.24
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,743,440
PDF Download15,967,779