شاهی, طیبه, جعفری, سید مهدی جعفری, پویان, محسن, ابراهیمی, مهدی, راغ آرا, حسین, حسینی, ساره (2022). مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضداکسایشی سرکه‌های سنتی عناب، سیب و انگور با سرکه صنعتی سیب. , 18(121), 173-184. doi: 10.52547/fsct.18.121.14
طیبه شاهی; سید مهدی جعفری جعفری; محسن پویان; مهدی ابراهیمی; حسین راغ آرا; ساره حسینی. "مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضداکسایشی سرکه‌های سنتی عناب، سیب و انگور با سرکه صنعتی سیب". , 18, 121, 2022, 173-184. doi: 10.52547/fsct.18.121.14
شاهی, طیبه, جعفری, سید مهدی جعفری, پویان, محسن, ابراهیمی, مهدی, راغ آرا, حسین, حسینی, ساره (2022). 'مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضداکسایشی سرکه‌های سنتی عناب، سیب و انگور با سرکه صنعتی سیب', , 18(121), pp. 173-184. doi: 10.52547/fsct.18.121.14
شاهی, طیبه, جعفری, سید مهدی جعفری, پویان, محسن, ابراهیمی, مهدی, راغ آرا, حسین, حسینی, ساره مقایسه ویژگی‌های فیزیکوشیمیایی و ضداکسایشی سرکه‌های سنتی عناب، سیب و انگور با سرکه صنعتی سیب. , 2022; 18(121): 173-184. doi: 10.52547/fsct.18.121.14
Statistics
Number of Journals45
Number of Issues2,160
Number of Articles24,568
Article View19,743,439
PDF Download15,967,779